Hocam dedigim gibi liseye geçeceğim elimde laptop var çok iyi sayılmaz ama laptop fiyatları şu an uçuk. Kasa alsam farklı şehirde de gidebilirim sizce mantıklı mı?
Hocam dedigim gibi liseye geçeceğim elimde laptop var çok iyi sayılmaz ama laptop fiyatları şu an uçuk. Kasa alsam farklı şehirde de gidebilirim sizce mantıklı mı?
Zaten var ama satarmym bilemem lise icin baska yere giders diye laptopa yöneldim azGezeceksen, seyahat ediyorsan, bir yerlerde kalıyorsan laptop al dostum. Oyun vs. için kullanıyorsan masaüstü almalısın.
Zaten var ama satarmym bilemem lise icin baska yere giders diye laptopaGezeceksen, seyahat ediyorsan, bir yerlerde kalıyorsan laptop al dostum. Oyun vs. için kullanıyorsan masaüstü almalısın.
Dostum bana sorarsan günümüzde laptop almak sadece para tuzağı. Laptop almanın taşınmakla veya seyahat etmekle bir ilgisi yok. Tatile gidiyorsan laptop'u zaten götürmene gerek kalmaz uzun süreli tatile gidiyorsan masaüstünü kolayca götürebilirsin. Masaüstü denildiği gibi zor değildir. Laptopa vereceğin paraya daha iyi bir masaüstü alabilirsin ve masaüstü seni asla üzmez. Laptopların başına bissürü şey geliyor aşırı ısınmak düşürmek gibi. Bunlardan kaçmak ve malına zarar gelmesini istemiyorsan ayrıca oyunda oynuyorsan bir de liseye geçeceğim diyorsun üniversiteye daha yolun var bence sağlam bir masaüstü topla özellikle fiyatlar bu aralar düşmüşken.
Taşındığın zaman bana sorarsan zorluk çıkarmayacaktır.
Ayrıca masaüstü aldıktan sonra taşınma veya farklı bir yere gidince götürmen için tavsiyemdir kasa ve monitörun kutusunu atma.
Peki ikisinde götürmek mantıklı sehir disi lise olursaDostum bana sorarsan günümüzde laptop almak sadece para tuzağı. Laptop almanın taşınmakla veya seyahat etmekle bir ilgisi yok. Tatile gidiyorsan laptop'u zaten götürmene gerek kalmaz uzun süreli tatile gidiyorsan masaüstünü kolayca götürebilirsin. Masaüstü denildiği gibi zor değildir. Laptopa vereceğin paraya daha iyi bir masaüstü alabilirsin ve masaüstü seni asla üzmez. Laptopların başına bissürü şey geliyor aşırı ısınmak düşürmek gibi. Bunlardan kaçmak ve malına zarar gelmesini istemiyorsan ayrıca oyunda oynuyorsan bir de liseye geçeceğim diyorsun üniversiteye daha yolun var bence sağlam bir masaüstü topla özellikle fiyatlar bu aralar düşmüşken.
Taşındığın zaman bana sorarsan zorluk çıkarmayacaktır.
Ayrıca masaüstü aldıktan sonra taşınma veya farklı bir yere gidince götürmen için tavsiyemdir kasa ve monitörun kutusunu atma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.