evrN
Hectopat
Merhaba şu an 9.sınıfa gidiyorum daha önce de konu açmıştım gerek okul içi olsun gerek gelecek olarak olsun okulu hiç sevmiyorum. Sevmeme nedenlerim var girmek istememe nedenlerim var artık bunları anlatmaktan dilimde tüy kalmadı. Lisede açığa alıp sanayide yavaştan işe başlamak istiyorum çünkü Türkiye'de eğer ki iyi bir bölüm veya üniversitede okumuyorsan okumakla okumamak aynı şey gibi geliyor. Kısaca okula hiç hevesim vs. yok. Sanayi, para kazanma, tamir gibi işlere çok daha fazla heves ediyorum ve sanayiye başlamak istiyorum. İlk 6 ay zorlanacağımı biliyorum, okula gitmektense sanayiye giderim ilk aylar biraz eziklenir sonra ortalama bir para alırım ilerleyince usta olunca da paramı kazanır devam ederim diye düşünüyorum. Lisede daha önce sanayide çalışan var mı? İlk 6 ay olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Madem "Türkiye'de eğer ki iyi bir bölüm veya üniversitede okumuyorsan okumakla okumamak aynı şey gibi geliyor" diyorsun o zaman iyi bir bölüm kazan diyecek olanlara şunu söylemek istiyorum. Ne okuma hevesi, ne okula gitme hevesi hiçbir şey kalmadı. Sorduğum 2 soruya (lisede daha önce sanayide çalışan var mı? İlk 6 ay olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?) cevap verebilirseniz çok mutlu olurum.
Madem "Türkiye'de eğer ki iyi bir bölüm veya üniversitede okumuyorsan okumakla okumamak aynı şey gibi geliyor" diyorsun o zaman iyi bir bölüm kazan diyecek olanlara şunu söylemek istiyorum. Ne okuma hevesi, ne okula gitme hevesi hiçbir şey kalmadı. Sorduğum 2 soruya (lisede daha önce sanayide çalışan var mı? İlk 6 ay olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?) cevap verebilirseniz çok mutlu olurum.