Manti60 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Lisede ortak sınavların telafisi olur mu?
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #2 Manti60 dedi: Lisede ortak sınavların telafisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Raporun varsa evet. Artı 0 Eksi
Manti60 dedi: Lisede ortak sınavların telafisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Raporun varsa evet.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #3 Rapor varsa olur, bizzat kendimde girmiştim. Ama daha zor oluyor genellikle. Artı 0 Eksi
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 Evet telafi yapılıyor ama rapor gibi yazılı bir gerekçen olması gerek. Bu arada girebiliyorsan direkt normale gir. Artı 0 Eksi
Evet telafi yapılıyor ama rapor gibi yazılı bir gerekçen olması gerek. Bu arada girebiliyorsan direkt normale gir.
CossackSlayer Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 24 Mart 2025 #5 GucukBey dedi: Evet telafi yapılıyor ama rapor gibi yazılı bir gerekçen olması gerek. Bu arada girebiliyorsan direkt normale gir. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende yarınki ortak sınavıma raporla girmek istemiyorum. Normal girmezsek sorular değişiyor mu? Artı 0 Eksi
GucukBey dedi: Evet telafi yapılıyor ama rapor gibi yazılı bir gerekçen olması gerek. Bu arada girebiliyorsan direkt normale gir. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende yarınki ortak sınavıma raporla girmek istemiyorum. Normal girmezsek sorular değişiyor mu?
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #6 CossackSlayer dedi: Merhaba bende yarınki ortak sınavıma raporla girmek istemiyorum. Normal girmezsek sorular değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Doğru mu anladım sorunuzu emin değilim ama telafi sınavında normal sınavla aynı soruları sormazlar elbette. Sorular değişir. Artı 0 Eksi
CossackSlayer dedi: Merhaba bende yarınki ortak sınavıma raporla girmek istemiyorum. Normal girmezsek sorular değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Doğru mu anladım sorunuzu emin değilim ama telafi sınavında normal sınavla aynı soruları sormazlar elbette. Sorular değişir.
CossackSlayer Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 24 Mart 2025 #7 GucukBey dedi: Doğru mu anladım sorunuzu emin değilim ama telafi sınavında normal sınavla aynı soruları sormazlar elbette. Sorular değişir. Genişletmek için tıkla... Doğru anlamışsınız, teşekkür ederim Artı 0 Eksi
GucukBey dedi: Doğru mu anladım sorunuzu emin değilim ama telafi sınavında normal sınavla aynı soruları sormazlar elbette. Sorular değişir. Genişletmek için tıkla... Doğru anlamışsınız, teşekkür ederim