Lisede sınıf değiştirirken eski sınıf incelenir mi?

EmreBey123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 9. sınıf geçtim ve yeni bir okula nakil oldum ama sınıfımdan hiç memnun değilim, çok gürültü oluyor ve sınıfla kaynaşamadım o yüzden velimle müdürün yanına sınıf değiştirmeye gideceğim ama şunu merak ediyorum; sınıf değiştirirken sınıfımı inceleyip ondan sonra mı değiştirirler yoksa direkt değiştirirler mi?

Merhaba ben 9. sınıf geçtim ve yeni bir okula nakil oldum ama sınıfımdan hiç memnun değilim, çok gürültü oluyor ve sınıfla kaynaşamadım o yüzden velimle müdürün yanına sınıf değiştirmeye gideceğim ama şunu merak ediyorum; sınıf değiştirirken sınıfımı inceleyip ondan sonra mı değiştirirler yoksa direkt değiştirirler mi?

Sınıfınla alakası yok eğer sınıfına alışmakta zorluk çekiyorsan değiştirmeliler.

Kafaya göre sınıf değiştirme varsa bizde değiştirilerim, elle tutulur adam akıllı bir sebebin olması gerekiyor.

Zorbalık görüyorsun mesela, o zaman sınıfın değiştirilebilir. Ama sınıf gürültülü diye değiştirmezler.

Kafaya göre sınıf değiştirme varsa bizde değiştirilerim, elle tutulur adamakıllı bir sebebin olması gerekiyor.

Zorbalık görüyorsun mesela, o zaman sınıfın değiştirilebilir. Ama sınıf gürültülü diye değiştirmezler.

Gürültüye bir seviyeye kadar dayanıyorum zaten ama bir süreden sonra rahatsız oluyorum, ben sırf çıt sesi çıktı diye değiştirmek istiyorum demedim ki beni rahatsız edici derecede ses var

Gürültüye bir seviyeye kadar dayanıyorum zaten ama bir süreden sonra rahatsız oluyorum, ben sırf çıt sesi çıktı diye değiştirmek istiyorum demedim ki beni rahatsız edici derecede ses var
Böyle dersen muhtemelen değişmeyeceklerdir. Daha elle tutulur bir sebebin olması gerekli. Beni dışlıyorlar anlaşamıyorum tarzında gidersen daha etkili olabilirsin.

Sınıfını niye incelesinler geçirecekse direk geçirir zaten.
bir tane forumdaki adam incelendiği söylemişti oyuzden sordum birde cevapladığın içim saol

Böyle dersen muhtemelen değişmeyeceklerdir. Daha elle tutulur bir sebebin olması gerekli. Beni dışlıyorlar anlaşamıyorum tarzında gidersen daha etkili olabilirsin.
tam olarak zorbalık yaşamıyorum daha çok aralarına hiç almıyorlar ve yalnız kalıyorum ama bundan sınıf değiştirebileceğimi sanmıyorum ama yinede bunuda söylicem müdüre

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı