3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 10 Eylül 2023 #11 @kaanwx.q mesela okula benim işimi görün, okul aile birliğine 300 TL bağış yapayım diyebilirsiniz. Paraya hayır demezler, diyeceklerini sanmıyorum.
@kaanwx.q mesela okula benim işimi görün, okul aile birliğine 300 TL bağış yapayım diyebilirsiniz. Paraya hayır demezler, diyeceklerini sanmıyorum.
kaanwx.q Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #12 H Sadece_Emre dedi: Hocam velinizle okula gidin biraz darlayın anca öyle yaparlardenic. Genişletmek için tıkla... Hocam gideceğim sınıftan gideceklerde var yerde var direk yapması lazım bugün kitap ayarlioduk diemedim.
H Sadece_Emre dedi: Hocam velinizle okula gidin biraz darlayın anca öyle yaparlardenic. Genişletmek için tıkla... Hocam gideceğim sınıftan gideceklerde var yerde var direk yapması lazım bugün kitap ayarlioduk diemedim.