nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 7 Nisan 2023 #11 Aso020 dedi: Ben bugün yaptım, yakalanma korkusuyla hoca beni görünce sigara yedim. Midem çok kötü bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Hastaneye gidin, hâlâ konu açma derdindesiniz.
Aso020 dedi: Ben bugün yaptım, yakalanma korkusuyla hoca beni görünce sigara yedim. Midem çok kötü bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Hastaneye gidin, hâlâ konu açma derdindesiniz.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #12 mirac_34 dedi: Aynı sınıftan 3 kıza yürümüştüm. 3'ününde haberi vardı ve haberleri yokmuş gibi devam ettiler. Genişletmek için tıkla... Kızlarda sorunluymuş devam.
mirac_34 dedi: Aynı sınıftan 3 kıza yürümüştüm. 3'ününde haberi vardı ve haberleri yokmuş gibi devam ettiler. Genişletmek için tıkla... Kızlarda sorunluymuş devam.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 Aso020 dedi: Ben bugün yaptım, yakalanma korkusuyla hoca beni görünce sigara yedim. Midem çok kötü bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende yakın zamanda deniyeceğim hocam(denemeyecem).
Aso020 dedi: Ben bugün yaptım, yakalanma korkusuyla hoca beni görünce sigara yedim. Midem çok kötü bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende yakın zamanda deniyeceğim hocam(denemeyecem).
A Aso020 Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 51 7 Nisan 2023 #14 Lexus LFA dedi: Yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yani yaklaşık 8 saat oldu yaşıyorum ölürsek de kime galmış. nih dedi: Hastaneye gidin, hâlâ konu açma derdindesiniz. Genişletmek için tıkla... 8 saat oldu sıkıntı yok heralde.
Lexus LFA dedi: Yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yani yaklaşık 8 saat oldu yaşıyorum ölürsek de kime galmış. nih dedi: Hastaneye gidin, hâlâ konu açma derdindesiniz. Genişletmek için tıkla... 8 saat oldu sıkıntı yok heralde.
A Aso020 Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 51 7 Nisan 2023 #16 nih dedi: Hastaneye gidin, hâlâ konu açma derdindesiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle diyolar.