Lisede yatılı kalmayı önerir misiniz?

• Konuyu başlatan MertYb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 84

MertYb

Hectopat
Evet sene çoktan başladı hala aynı lisedeyim, 1.5 senedir 10. sınıfa gidiyorum, İstanbul'dayım aile mesleği yüzünden.
Bulunduğum lisede Almanca var, aşırı zorlayıp OBP düşürüyorlar. İngilizce ise çok üst derece kitaplardan işleniyor, MEB ile bir alakası yok resmen eğer MEB seviyesi olsa 100-100 diye geçeceğim 4 krediyi ama sözlüyü kattığımızda bile 50'yi zar zor geçiyorum, seviyem B1.
Uzun lafın kısası OBP yüzünden ve 2 saat günde servis git gel yaptığım için memleketimde şu anki liseme göre 15 puan daha yüksek olan liseye gitmek istiyorum, orada ne Almanca var üstüne MEB'den işliyorlar İngilizceyi yani 4 krediyi 100'leyip geçeceğim. Ama eksisi şu yurtta kalmam lazım, hafta sonu ise dedemgile gideceğim.

Evet sene çoktan başladı hala aynı lisedeyim, 1.5 senedir 10. sınıfa gidiyorum, İstanbul'dayım aile mesleği yüzünden.
Bulunduğum lisede Almanca var, aşırı zorlayıp OBP düşürüyorlar. İngilizce ise çok üst derece kitaplardan işleniyor, MEB ile bir alakası yok resmen eğer MEB seviyesi olsa 100-100 diye geçeceğim 4 krediyi ama sözlüyü kattığımızda bile 50'yi zar zor geçiyorum, seviyem b1.
Uzun lafın kısası OBP yüzünden ve 2 saat günde servis git gel yaptığım için memleketimde şu anki liseme göre 15 puan daha yüksek olan liseye gitmek istiyorum, orada ne Almanca var üstüne MEB'den işliyorlar İngilizceyi yani 4 krediyi 100'leyip geçeceğim. Ama eksisi şu yurtta kalmam lazım, hafta sonu ise dedemgile gideceğim.

Yurtta kalan arkadaşlarım var alıştıktan sonra kolay olduğunu söylüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı