Eki Görüntüle 1937860
Bu görselde hepsi yazıyor. Sanırım 4 dersten değil de 6 dersten kalınca sınıfta kalıyorduk.
Buyurun hocam haberler doğru.![]()
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ'NDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK RESMÎ GAZETEDE YAYIMLANDI
Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.www.meb.gov.tr
Ama 9.sınıf değilseniz korkmayınız.
Kademeli olarak olacak sanırım, bu sene 9. sınıflar diğer sene 10. sınıflar gibi..Niye, sadece 9.sınıflar içinmi yapılmış 6 dersten kalma olayı? Eğer böyleyse saçmaymış.
Niye, sadece 9.sınıflar içinmi yapılmış 6 dersten kalma olayı? Eğer böyleyse saçmaymış.
Ne güzel bir yıl yattın işte eğitim yok zaten ülkede .Güzel kardeşlerim bizim zamanımızda pandemı vardı ve okula gıdemedık ben mesela
Kademeli olarak olacak sanırım, bu sene 9. sınıflar diğer sene 10. sınıflar gibi.
Güzel kardeşlerim bizim zamanımızda pandemı vardı ve okula gıdemedık ben mesela. Şu an alt sınıflardan 13 tane geçemediğim ders var bunlar bana uygulanırsa ben hiçbir şey yapmadan 3 sene daha okumam gerekır. O zaman bu da saçma olur ve kaosa neden olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.