Liselerde senenin son haftası devamsızlık yazılır mı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, lisedeyim ve haftaya son haftamız etkinlik haftası olacakmış. Normalde yoklama alınmaması gerekiyor diye biliyorum çünkü e-Okul kapanıyor. Bu arada e-Okul ne zaman kapanıyor? Ve bize hocalar alınacak dedi. Sizce bu yeni yönetim ile nasıl bir durum olmuştur?

Bizde yazılmıyor daha doğrusu yazılıyor ama e-okula işlenmiyor. Sizde durum nasıldır bilemem ama muhtemelen bizdeki gibidir.

Bizde yazılmıyor daha doğrusu yazılıyor ama e-okula işlenmiyor. Sizde durum nasıldır bilemem ama muhtemelen bizdeki gibidir.
Birkaç hafta önce Cuma günü bir olaydan dolayı hocalar okulda yoktu bende gitmemiştim yoklama alınmış ama e okula işlenmemişti muhtelemen öyle olur.

Sınav haftasından sonra hocalar sadece imza atmaya başlıyor numara yazmıyorlar bizde. Bence o gün gitmeyen bir arkadaşınızı arayıp sorun ona göre gitmezsiniz.

e-Okul öğretmenlerin not girişine kapanıyor. Okul idaresi isterse devamsızlık girebiliyor ve öğretmenin isteği doğrultusunda notları değiştirebiliyor.

e-Okul öğretmenlerin not girişine kapanıyor. Okul idaresi isterse devamsızlık girebiliyor ve öğretmenin isteği doğrultusunda notları değiştirebiliyor.
Ama hocam arkadaşın dediği gibi karneler Çarşamba günü gibi bir günde basılırsa devamsızlık girse ne etkisi olacak ki?

Onu bilemem işte. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Eğer izinli devamsızlık hakkınız varsa veliniz sizin yerinize izin alıversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…