Liselerde tek sınav yapılması

Bence amaçları en başından beri açıp, birkaç hafta sonra kapatmaktı. Böyle de oldu.

Sınava girenler girdiğiyle kalmadı düşünceme göre. Çünkü yapılan sınavları iptal edecekler. Böylece adaleti sağlamış olacaklar. Ha, sınavları yapmak zorunlu veya öğrencileri sınamak lâzım diyecek olursanız da;

şu anda olağan dışı bir süreçteyiz. Zaten şu güne kadar sınadılar da ne oldu?
Alakası yok,iptal olmayacak.Hocaların büyük bi'çoğunluğuna sordum.Sanırım tek sınavla kapatacaklar.

Alakası yok,iptal olmayacak.Hocaların büyük bi'çoğunluğuna sordum.Sanırım tek sınavla kapatacaklar.
Dostum eğer ki 4 Ocak'tan sonra da erteleme yaparlarsa yarı yıl tatili girecek. Ee, sınav olanlara ne olacak? Onları da iptal ederler.

Senin hocaların veya benim hocalarım bir kaynak değil. Onlar kendilerine göre değerlendirmişler.

Hocam burada konuşamayacak bildiklerim var, 4 Ocak'ta etiketlerim sizi.

Hocam bakın, 4 Ocak'ta okulların açılmasına iyimser baktığımızı ve en az 1 sınav yapmamız gerektiğini düşünüyoruz, diye bir açıklama yaptı, açacakları konuşmalardan belli zaten, ben o kadar okulda kalacak insanların hakkını nasıl ödeyecekler bilmiyorum.
Basbaya açıklandı sene başında, bu sene sınıfta kalmak yok.

Hocam siz ne yaşıyorsunuz? Dün hala 4 Ocak'ğa iyimser bakıyoruz, en az 1 sınav yapmayı düşünüyoruz diyorlar, sınav olacağı için zaten otomatik men kalmada olacak, ben iyice bir düşünün.
Kaynak atabilir misiniz?

Arkadaş dalga geçmiş galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı