Lisenin ilk gününden sınıf değiştirme yapılabilir mi?

485936

Hectopat
Arkadaşlar şimdi benim ortaokul arkadaşımla aynı okula düştük fakat sınıflarımız farklı. O benim sınıfıma gelmek istiyor fakat bir bahanemiz yok ne demeliyiz? Arkadaşım var desek biraz garip olabilir mi?

Ortaokul için veliniz okula gelip sınıfınızı değiştirebilir ama biraz dil dökmeniz lazım.

Bir hafta bekleyebilirsiniz, okulun ikinci haftasında değiştirin.

Arkadaşlar şimdi benim ortaokul arkadaşımla aynı okula düştük fakat sınıflarımız farklı. O benim sınıfıma gelmek istiyor fakat bir bahanemiz yok ne demeliyiz? Arkadaşım var desek biraz garip olabilir mi?
eğer idare sıkıntı yapıyosa değiştirmezler sizin gibi isteyen çok kişi olur 9lardan çünkü

Öyle derseniz değişmez. Okul başladıktan sonra 1 2 hafta sonra müdüre gidip dersen sınıfımı beğenmedim, birisi beni rahatsız ediyor gibi o zaman değişebilirler olmaz ise velini çağırıp yaptırabilirsin. (birde merak etdim hangi lise ?)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı