Hocam arıza ise idare kısmı bence başka bir bahane üretin derim.Arkadaşlar şimdi benim ortaokul arkadaşımla aynı okula düştük fakat sınıflarımız farklı. O benim sınıfıma gelmek istiyor fakat bir bahanemiz yok ne demeliyiz? Arkadaşım var desek biraz garip olabilir mi?
eğer idare sıkıntı yapıyosa değiştirmezler sizin gibi isteyen çok kişi olur 9lardan çünküArkadaşlar şimdi benim ortaokul arkadaşımla aynı okula düştük fakat sınıflarımız farklı. O benim sınıfıma gelmek istiyor fakat bir bahanemiz yok ne demeliyiz? Arkadaşım var desek biraz garip olabilir mi?
Öyle derseniz değişmez. Okul başladıktan sonra 1 2 hafta sonra müdüre gidip dersen sınıfımı beğenmedim, birisi beni rahatsız ediyor gibi o zaman değişebilirler olmaz ise velini çağırıp yaptırabilirsin. (birde merak etdim hangi lise ?)Arkadaşlar şimdi benim ortaokul arkadaşımla aynı okula düştük fakat sınıflarımız farklı. O benim sınıfıma gelmek istiyor fakat bir bahanemiz yok ne demeliyiz? Arkadaşım var desek biraz garip olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.