Liseye geçişte ne yapmalı?

Çok kapalı bir soru sormuşsun. Bu soruya tek tavsiyemiz, iyi bir liseye gitmen olur. Ne tür bir tavsiye istiyorsun ki?

Öğrenci ve öğretmen profili iyi, sosyal aktivitesi bol, aşırı sıkı kurallar içermeyen ve akademik olarak başarılı bir okul seçmeye çalışın. Bu dediklerimin hepsini tek bir okulda bulmanız devlet tarafında imkansıza yakın ancak özel okulların bir kısmı böyle. bu profile en yakın okula gitmenizi öneririm.

Ben liseye ilk geçtiğimde dersleri salmıştım. Sınıfta kalma gibi bir durum var dikkatli olmalısın, özellikle 9. sınıflar için. Sınıfından biriyle sevgili olma 4 yıl aynı kişiyle yüz yüze bakman gerekir, onun dışında çok bir şey değişmiyor.

Reis herkesle aranı iyi tut hele ki rehber hocasıyla kızlarla sakın konuşma. Bir ispiyocular var ya sınıftaki artist keko tipleriyle de aranı iyi tut fena yardım yapıyorlar hocalarla soyalleş. Kopya çekersen mesela senin çekmeyeceğinden emin olurlar rehber hocasına fazla şikayet gitmesin. En fazla 1,2 ve meslek lisesini kazandıysan Allah yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis herkesle aranı iyi tut hele ki rehber hocasıyla kızlarla sakın konuşma. Bir ispiyocular var ya sınıftaki artist keko tipleriyle de aranı iyi tut fena yardım yapıyorlar hocalarla soyalleş. Kopya çekersen mesela senin çekmeyeceğinden emin olurlar rehber hocasına fazla şikayet gitmesin. En fazla 1,2 ve meslek lisesini kazandıysan Allah yar ve yardımcın olsun.

Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum.

LGS 2 Haziranda ben önden sormak istedim lgsde başaramasam bile OBP ile anadolu liseleri var teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı