Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #11 Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Özel Keşke bende özele gitseydim.
Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Özel Keşke bende özele gitseydim.
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #12 Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet meslek liseleri iyi ama iyi meslek liseleri bulmak zor Mersin için önerebileceğin var mı?
Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet meslek liseleri iyi ama iyi meslek liseleri bulmak zor Mersin için önerebileceğin var mı?
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #13 KaTuRL dedi: Merhaba. Liseye geçeceğim, lise için tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bir liseye git, yoksa sıkıntılı tiplerle 4 yıl cehennem gibi geçer ve devamsızlık yapmamaya özen göster.
KaTuRL dedi: Merhaba. Liseye geçeceğim, lise için tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bir liseye git, yoksa sıkıntılı tiplerle 4 yıl cehennem gibi geçer ve devamsızlık yapmamaya özen göster.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #14 KaTuRL dedi: Örn; Şunu yapmamalısın Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta dersleri boşlama, zayıf ders yapmamaya çalış. Özellikle gelen yeni sistemle birlikte 4 zayıfın olduğunda, ortalamana bakılmaksızın sınıfta kalırsın.
KaTuRL dedi: Örn; Şunu yapmamalısın Genişletmek için tıkla... 9. Sınıfta dersleri boşlama, zayıf ders yapmamaya çalış. Özellikle gelen yeni sistemle birlikte 4 zayıfın olduğunda, ortalamana bakılmaksızın sınıfta kalırsın.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #15 KaTuRL dedi: Evet meslek liseleri iyi ama iyi meslek liseleri bulmak zor Mersin için önerebileceğin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Mersin'i bilmiyorum fakat illaki bir yerlerden tavsiye alırsın veya Google yorumlarına falan bak aklıma çok gelmiyor.
KaTuRL dedi: Evet meslek liseleri iyi ama iyi meslek liseleri bulmak zor Mersin için önerebileceğin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Mersin'i bilmiyorum fakat illaki bir yerlerden tavsiye alırsın veya Google yorumlarına falan bak aklıma çok gelmiyor.
Lumberlerr Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #16 Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ama devlet ise yani ne olacağını biliyorsun. Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla...
Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ama devlet ise yani ne olacağını biliyorsun. Anex009 dedi: Meslek lisesi gayet güzel özel meslek lisesine gidiyorum iyi ki gitmişim diyorum. Genişletmek için tıkla...
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #17 Quunix dedi: Özel Keşke bende özele gitseydim. Genişletmek için tıkla... Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef İstisnalar var tabii ki de
Quunix dedi: Özel Keşke bende özele gitseydim. Genişletmek için tıkla... Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef İstisnalar var tabii ki de
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #18 1xSpace dedi: Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef istisnalar var tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi.
1xSpace dedi: Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef istisnalar var tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi.
Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #19 1xSpace dedi: Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef İstisnalar var tabii ki de Genişletmek için tıkla... İyi demiyorum fakat benim okulumdan daha iyidir diye düşünüyorum. Anex009 dedi: Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi. Genişletmek için tıkla... Sen hepsine mi gittin anlamadım.
1xSpace dedi: Özel liseler sandığın kadar iyi değil maalesef İstisnalar var tabii ki de Genişletmek için tıkla... İyi demiyorum fakat benim okulumdan daha iyidir diye düşünüyorum. Anex009 dedi: Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi. Genişletmek için tıkla... Sen hepsine mi gittin anlamadım.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #20 Quunix dedi: İyi demiyorum fakat benim okulumdan daha iyidir diye düşünüyorum. Sen hepsine mi gittin anlamadım. Genişletmek için tıkla... İlk okuldan beri gidiyorum özele kötü bir özel görmedim.
Quunix dedi: İyi demiyorum fakat benim okulumdan daha iyidir diye düşünüyorum. Sen hepsine mi gittin anlamadım. Genişletmek için tıkla... İlk okuldan beri gidiyorum özele kötü bir özel görmedim.