F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Arkadaşlarım girdi okula benim puanım yetmedi. Arkadaşlar parayla git diyorlar. Bu doğru mudur?
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 2 Ekim 2021 #2 Devlet okuluysa olmaz, özel liseler zaten paralı.
Osman Berke Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T7 v25.1: Intel Tiger Lake Core i7-11800H 8C/16T; 24MB L3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.6GHz; 45W; 10nm SuperFin Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit 17,3″ FHD 1920×1080 144Hz %100 sRGB IPS Mat LED Ekran 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz 512GB SAMSUNG PM9A1 M.2 SATA NVME SSD MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD FreeDOS İşletim Sistemi SteelSeries Her Tuşa Ayrı Renk Atama RGB Klavye 25.9mm Kalınlık 2.9kg Ağırlık Alüminyum Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2021 #3 Powermax dedi: Arkadaşlarım girdi okula benim puanım yetmedi. Arkadaşlar parayla git diyorlar. Bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Özele git demek istiyorlar.
Powermax dedi: Arkadaşlarım girdi okula benim puanım yetmedi. Arkadaşlar parayla git diyorlar. Bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Özele git demek istiyorlar.
F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 asdo dedi: Devlet okuluysa olmaz, özel liseler zaten paralı. Genişletmek için tıkla... Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı?
asdo dedi: Devlet okuluysa olmaz, özel liseler zaten paralı. Genişletmek için tıkla... Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı?
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Ekim 2021 #5 Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları puanada bakar bazıları sadece paraya.
Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları puanada bakar bazıları sadece paraya.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 2 Ekim 2021 #6 Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Parayı verirsen gidebilirsin. Sıralaman yüksekse burs veriyor olabilirler tam bilmiyorum.
Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Parayı verirsen gidebilirsin. Sıralaman yüksekse burs veriyor olabilirler tam bilmiyorum.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Ekim 2021 #7 asdo dedi: Parayı verirsen gidebilirsin. Sıralaman yüksekse burs veriyor olabilirler tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam robert Türk-alman gibi liselere puana bakıpta alıyorlar.
asdo dedi: Parayı verirsen gidebilirsin. Sıralaman yüksekse burs veriyor olabilirler tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam robert Türk-alman gibi liselere puana bakıpta alıyorlar.
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ekim 2021 #8 Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Puanın çok kötüyse Anadolu lisesi konseptine gidemezsin temel liseye gidebilirsin.
Powermax dedi: Özel lise puana bakar mı yoksa sadece paraya mı? Genişletmek için tıkla... Puanın çok kötüyse Anadolu lisesi konseptine gidemezsin temel liseye gidebilirsin.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 2 Ekim 2021 #9 ERTUGRUL_CAKIR dedi: Hocam robert Türk-alman gibi liselere puana bakıpta alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Onları demiyordur herhalde. 500 puan falan lazım onu aldıysa öbürüne girerdi zaten.
ERTUGRUL_CAKIR dedi: Hocam robert Türk-alman gibi liselere puana bakıpta alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Onları demiyordur herhalde. 500 puan falan lazım onu aldıysa öbürüne girerdi zaten.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 2 Ekim 2021 #10 asdo dedi: Onları demiyordur herhalde. 500 puan falan lazım onu aldıysa öbürüne girerdi zaten. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama hepsi paraya bakıyor diye genelleme yapmak yanlış bundan dolayı söyledim.
asdo dedi: Onları demiyordur herhalde. 500 puan falan lazım onu aldıysa öbürüne girerdi zaten. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama hepsi paraya bakıyor diye genelleme yapmak yanlış bundan dolayı söyledim.