Tavsiyem okul değiştir. Artık anadolu liseleri berbat. Seni sadece üniversite sınavına hazırlıyorlar. Sen 4 yıllık üniversite tutturamazsan zaten boşa 4 yılını harcamışsın demek oluyor. Ama meslek lisesine gittiğin zaman hem üniversiteye gidebiliyorsun hem de elinde diploma ve meslek oluyor.Selam herkese, iyi sosyaller. Liseye yeni geçtim ve en ufak bir fikir sahibi değilim, lise hakkında tecrübelerinizi anlatır mısınız? Hangi ders zorlar, arkadaş ortamı, vb.
Not: Gittiğim lise düz ortalamayla gidilen Anadolu lisesi.
Bunu yaşadım geçen sene. Şuan 10. sınıfa geçtim.Kimseyle doğrudan samimi olma ve her şeyini anlatma. Derslere de günü gününe çalışırsan halledebilirsin.
Selam herkese, iyi Sosyaller. Liseye yeni geçtim ve en ufak bir fikir sahibi değilim, lise hakkında tecrübelerinizi anlatır mısınız? Hangi ders zorlar, arkadaş ortamı, vb.
Dersleri boşlama özellikle 11e geçtiğinde,diğer hataları aşırı büyük olmadıkça kendin yapıp öğrenmen daha iyi .Selam herkese, iyi sosyaller. Liseye yeni geçtim ve en ufak bir fikir sahibi değilim, lise hakkında tecrübelerinizi anlatır mısınız? Hangi ders zorlar, arkadaş ortamı, vb.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.