Çok yanlış tavsiyeler verip zehirlenmiş neslin aklını bulandırma arkadaşım. Lise asker ocağı değildir, bir geçiş seviyesidir. Kontrolü elinde tutan bütün ailelerin çocukları doktor, hukukçu ve iyi mesleklerde olurken, senin tabirinle salan gençlerin hepsi Medipol ve Beykent Üniversitesinde ücretli tıbbi sekreterlik kazanmaya çalışıyor ve ailesinin yüzüne bakamıyor. Geleceği karanlık ve boşluktan ibaret oluyor. Hayat sorumlulukların ve karnını kendin doyurmak zorunda olduğun zaman başlar. Ay sonu gelen faturalar ve kredi borcunu ödediğin zaman başlar. Asgari ücretle köpek gibi çalışıp ot gibi yaşamasın bu çocuklar. Senin hayat tecrüben yok, yaşın ufak değil ama yetersiz. Senden ricam hiçbir çocuğa tavsiye verme.sana ve lıseye yenı gecenlere bır onerı, verılen tavsıyelerı yarın unutacaksınız bosverın tavsıyelerı ne kadar dıkkat etsenızde lısede acıyıda mutluluguda kendınız yasayacaksınız su akacak yatagını bulacak akısına bırakın hatada yapın cunku lıse sızın hayatınızın deneme tahtası ve tecrube edınecegınız muhtesem 4 yılınız olacak,salın gitsin!
Çok yanlış tavsiyeler verip zehirlenmiş neslin aklını bulandırma arkadaşım. Lise asker ocağı değildir, bir geçiş seviyesidir. Kontrolü elinde tutan bütün ailelerin çocukları doktor, hukukçu ve iyi mesleklerde olurken, senin tabirinle salan gençlerin hepsi Medipol ve Beykent Üniversitesinde ücretli tıbbi sekreterlik kazanmaya çalışıyor ve ailesinin yüzüne bakamıyor. Geleceği karanlık ve boşluktan ibaret oluyor. Hayat sorumlulukların ve karnını kendin doyurmak zorunda olduğun zaman başlar. Ay sonu gelen faturalar ve kredi borcunu ödediğin zaman başlar. Asgari ücretle köpek gibi çalışıp ot gibi yaşamasın bu çocuklar. Senin hayat tecrüben yok, yaşın ufak değil ama yetersiz. Senden ricam hiçbir çocuğa tavsiye verme. [emoji106]Hayırlı geceler.!
Şuan aile parası yiyorsun, bir kaç sene sonra dediklerimi anlayacaksın. Unutulacak ve nadir anıların hatırlanacağı üstüne yaşayacakları koca bir hayatın olduğu geçiş döneminde çalışmaları gerekiyor başka bir şey ile ilgilenmemeleri gerekiyor. Bu dediğimi hiçbiri yapmayacak ama ben yine söyleyeyim dedim. Senin dediğin gibi salın akışına bırakın diyenlerin sonu batakhane oldu kardeş bunu bilesin. Herkes senin gibi aile parası yiyemeyecek, bunları da hesap edeceksin. Lisede 2 seneyi çöpe atarsan altyapın ve bütün sistemin bozulur ve üniversite sınavında hiçbir bok yiyemezsin. Şimdi bile atanmak imkansız olmuş yıllar sonra bu çocuklar ne yapacak? benim verdiğim tavsiyeler hayat üzerinedir. Ve hatalar üzerinde yazı yazdım okursan sadece bu değil. Senin dediklerimi şuan anlaman normal ve mümkün değil, senin gibi sal yaparlarsa ne aşk ne para ikisini de bulamazlar. Burası Türkiye, hayallerle yaşayanı gerçeklerle s... ona göre. Hadi selametle.hayat okumaktan faturalardan ıbaret degıl ve para kazanmakta okul okumaktan ıbaret degıl senın verdıgın onerıler paradan ıbaret, tabıkıde derslerıne calısmalılar bunu bılmeyen oldugunu zannetmıyorum,senın de tek tecruben para ıle alakalı olabılır benım daha farklı tecrubelerım oldugu ıcın boyle bı onerı sundum begenıp begenmemek sana kalmıs sanada hayırlı geceler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.