Live Action anime önerisi

BestOfFadeleS

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi live Action anime arıyorum ama bir türlü mükemmel olan bir anime bulamadım.
İstediğim live Action aslında şöyle animenin kendi hali saf kaliteli animeler (Attack on Titan, Tokyo revengers gibi) olup bunların live Action olanlarından istiyorum.
Böyle bildiğiniz güzel animenin live Action'u var ise önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da yazdığı gibi live Action anime arıyorum ama bir türlü mükemmel olan bir anime bulamadım.
İstediğim live Action aslında şöyle animenin kendi hali saf kaliteli animeler (Attack on Titan, Tokyo revengers gibi) olup bunların live Action olanlarından istiyorum.
Böyle bildiğiniz güzel animenin live Action'u var ise önerir misiniz?
Selamın aleyküm izlemediyseniz Tokyo Revengers'ın 2 filmlik bir live actionu var.

Hocam anime live Action'ları genelde ana serinin tam aynısı olmaz, Bleach live Action gibi. Eğer tam benzerlik aramıyorsanız, ancak güzel bir anime live Action'u arıyorsanız, Great Teacher Onizuka serisinin live Action dizisine bir şans vermenizi isterim.

Ilginç bir şekilde anime live actionlar bayağı fazlaymış (bilmiyordum;)). Neyse bende Death Note'unkini öneriyim bari gerçi izlemedim...

Yeni konular

Geri
Yukarı