Liyayazılım güvenilir mi?

Aorus

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2019
Mesajlar
2.292
Makaleler
1
Çözümler
4
Liya yazılım güvenilir mi? Ryzen 3 3200G 980TL stokları varmış pek inandırıcı değil, güvenemedim daha önce alışveriş yapan oldu mu?
 
Kanka bence bir bak ama emin değilim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9 KB · Görüntüleme: 698
Liya yazılım güvenilir mi? Ryzen 3 3200G 980TL stokları varmış pek inandırıcı değil, güvenemedim daha önce alışveriş yapan oldu mu?

Liya yazılım Online sitesinden WinZip Pro yazılımı aldım. 10 dakika içinde teslim yazıyordu. Jet hızıyla kredi kartı tahsilatını yaptılar. Ancak 4 saattir ne ödemenin ve siparişin alındığına dair bir mesaj ne de mail geldi. Siparişlerim sekmesine giriyorum onay bekliyor yazıyor. WhatsApp'tan yazdım bekleyin dediler. Online müşteri temsilcisine sordum, acaba bir dolandırıcılık söz konusu mu diye, hayır efendim diye yazdılar. Bekleyin diyorlar ama hala hiçbir şekilde parasını ödeyerek almış olduğum ürüne ait bir link gelmiş değil. Kesinlikle kurumsal bir firma değil. İş görür mü derseniz belki ama bu tarz firmalarla iş yapmaktansa biraz daha fazla ödeyip daha güvenilir hizmet almak en iyisi. Benim ödediğim rakam düşük olduğu için çok önemsemedim. Ama bir yaklaşım tarzına tanık oldum o da ciddiyetsizlik. Yapamayacağın sözü vermeyeceksin. Muhtemelen bu siteden ilk ve son alışverişim olacak gibi duruyor. Bu siteden alışveriş yapacakların bu durumu dikkate almalarını şiddetle tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı