kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Redmi Note 12 Pro 5G cihaz kullanıyorum. Lmc uygulaması için elinizde varsa Config dosyası, bir de gece yıldız çekimi için varsa Config dosyası olan atabilir mi? Örnek resmi alta bırakıyorum. kayzz dedi: Redmi Note 12 Pro 5G cihaz kullanıyorum. Lmc uygulaması için elinizde varsa Config dosyası, bir de gece yıldız çekimi için varsa Config dosyası olan atabilir mi? Örnek resmi alta bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Lmc 8.4 Dosya Ekleri 1000360695 [miuiturkiye.net].jpg 150 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025
Redmi Note 12 Pro 5G cihaz kullanıyorum. Lmc uygulaması için elinizde varsa Config dosyası, bir de gece yıldız çekimi için varsa Config dosyası olan atabilir mi? Örnek resmi alta bırakıyorum. kayzz dedi: Redmi Note 12 Pro 5G cihaz kullanıyorum. Lmc uygulaması için elinizde varsa Config dosyası, bir de gece yıldız çekimi için varsa Config dosyası olan atabilir mi? Örnek resmi alta bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Lmc 8.4