Kaynak kod olarak aradım fakat bulamadım. Yeni yeni başladım web alanına.@koenigss dB olmadigi için bir yerde tutamazsın ancak inputun içindeki değeri alıp Storage'ye yazdirabilirsin.
Login sayfası için tasarım yaptım fakat şifre ve kullanıcı adı girerek ana sayfaya yönlendirmek istiyorum. HTML CSS veya JS ile login sayfası nasıl yapılır?
window.location.href = "main.html";Ms Sql kullanarak yapabilir miyim hocam ?Bilgileri kontrol et tuşa bastığında. Doğru ise yönlendirmeyi yap.
window.location.href = "main.html";
Tabii giriş bilgilerinin kayıtlı olması lazım. MongoDB yada SQL ile veritabanındaki bilgileri de alabilirsin.
Ms SQL kullanarak yapabilir miyim hocam?
Veri tabanı bağlantısı lazımLogin sayfası için tasarım yaptım fakat şifre ve kullanıcı adı girerek ana sayfaya yönlendirmek istiyorum. HTML CSS veya JS ile login sayfası nasıl yapılır?
Evet biraz biliyorum.Aslında basit. Kayıt olunduğunda kullanıcı isim ve şifreyi MySQL vb. İle veritabanına yazıyoruz. Yazdıktan sonraki girişlerde kolaylıkla giriş yapabiliriz veritabanında verileri çekerek.
JavaScript biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.