Mysql bağlantısı için ne yapmam lazım ?@koenigss JavaScript'e gerek yok ASP'ya da PHP kullanabilirsiniz.
Mysql bağlantısı için ne yapmam lazım ?@koenigss JavaScript'e gerek yok ASP'ya da PHP kullanabilirsiniz.
Mysql kullanmak için deneme sürümü gösteriyor bana. Kullanımı ücretli değil mi ?@koenigss tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi.
Bazı tasarımları animasyonlu oalrak görüyorum. Projeme eklediğimde animasyon eklenmiyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim acaba ? Sizi de çok yordum@koenigss eğer PHP yazicaksaniz PhpMyAdmin'de ücretsiz kullaniliyor.
Anladım hocam teşekkürler bilgiler için.@koenigss yorulmadim problem yok animasyonlar CSS ile yapılır PHP tasarıma karışmaz sizin formdaki veriniz backend diliyle ornegin PHP ile kullanılır ama animasyonlar frontend dili CSS ile yapilir.
@koenigss eğer frontend ve backend kavramlarını bilmiyorsanız araştırın derim siz tasarım yapmayı mi seviyorusnuz yoksa verilerle uğraşmayı mi ona karar verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.