stalwartx Hectopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 84 18 Mart 2020 #1 Arkadaşlar selam, bir sitem var. Siteye giren loglar için TXT tutmak istiyorum, nasıl yapabilirim? PHP bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
Arkadaşlar selam, bir sitem var. Siteye giren loglar için TXT tutmak istiyorum, nasıl yapabilirim? PHP bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #2 WordPress kullanıyor iseniz eklentileri var. Ve ayrıca aklınızda hesap çalmak gibi bir fikir yoktur umarım?
WordPress kullanıyor iseniz eklentileri var. Ve ayrıca aklınızda hesap çalmak gibi bir fikir yoktur umarım?
stalwartx Hectopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 84 18 Mart 2020 #3 SanayZockt dedi: WordPress kullanıyor iseniz eklentileri var. Ve ayrıca aklınızda hesap çalmak gibi bir fikir yoktur umarım? Genişletmek için tıkla... cpanel
SanayZockt dedi: WordPress kullanıyor iseniz eklentileri var. Ve ayrıca aklınızda hesap çalmak gibi bir fikir yoktur umarım? Genişletmek için tıkla... cpanel
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 18 Mart 2020 #4 TXT tutmak mantıklı bir fikir değil. Giriş/Çıkış işlemleri için veritabanına kayıt yapabilirsin.
stalwartx Hectopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 84 20 Mart 2020 #5 Tortue dedi: TXT tutmak mantıklı bir fikir değil. Giriş/Çıkış işlemleri için veritabanına kayıt yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum fakat site ticari satış sayfası veya veri kaybeyse üzüleceğim bir sayfa olmayacak.
Tortue dedi: TXT tutmak mantıklı bir fikir değil. Giriş/Çıkış işlemleri için veritabanına kayıt yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum fakat site ticari satış sayfası veya veri kaybeyse üzüleceğim bir sayfa olmayacak.