Logitech F310 RB tuşu hafif sallanıyor ve yay sesi çıkarıyor

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba, F310 gamepadim var ve satacağım fakat RB tuşuna uzun dokunup çekince tuş ve kol hafif titriyor ve küçük bir yay sesi geliyor(Yay sesini duymak için anca gamepadı kulağınıza yaklaştırmanız lazım) Bu genel olarak her kolda olan bir sorun mu yoksa ürünüm mü sorunlu. Birisi üründe hiçbir sıkıntı yok değil mi diye sormuş fakat kul hakkı olsun istemedim ondan sizlere sormak istedim.

Bende de var bu. Eski bir kol o yüzden muhtemelen. Hatta yön tuşlarının kenarını hafif çek bırak daha net yay sesi gelir.

Peki sizce alıcıya bunu belirtmeli miyim yoksa sorunsuz desem bir sorun teşkil eder mi? Kolay fark edilmiyor çünkü ben anca çok kurcalayınca fark ettim.
Alıcı bu kolun eski bir kol olduğunu biliyorsa böyle şeylere takılmaz. 400-500 liraya da tam performans beklemesin.

Birkaç aydır kullanıyorum bu gamepad'i, bu konuyu okuyana kadar böyle bir şeyden haberim bile yoktu. Meraktan denedim, evet bende de aynı şekilde. Merak ettiğim şey bu yay sesini nasıl tespit ettin hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…