Aynısı bugün bana da oldu çözümünü araştırdım ama bulamadım lütfen yardım edin. Öğlen çalışıyordu normal 2 farklı bilgisayara takıp çalıştırmıştım (sebebi budur belki diye belirttim) akşam yine taktığımda algılamadı f710umu yani algıladı aslında ama klavye ve mosue olarak görüyor aynı anda ve diğer aygıtlarda gözükmüyor.
Aynısı bugün bana da oldu çözümünü araştırdım ama bulamadım. Öğlen çalışıyordu normal 2 farklı bilgisayara takıp çalıştırmıştım (sebebi budur belki diye belirttim) akşam yine taktığımda algılamadı F710'umu yani algıladı aslında ama klavye ve mosue olarak görüyor aynı anda ve diğer aygıtlarda gözükmüyor.
Hayır maalesef. Logitech destek 2 yılın dolduğunu ve yeni parça gönderemeyeceklerini söylediler. Elimdeki sağlam konsolun çöp olmasına göz yumdular. Satın almam için Almanya mağaza linki atıyorlar xd.
Hayır maalesef. Logitech destek 2 yılın dolduğunu ve yeni parça gönderemeyeceklerini söylediler. Elimdeki sağlam konsolun çöp olmasına göz yumdular. Satın almam için Almanya mağaza linki atıyorlar xd.