Dragragen Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Öncelikle selam. 2 gün önce bilgisayara format atmıştım ve bugün gamepad bağlanmadı. Öncesinde sıkıntısız kullanıyordum. Belki yazılım güncellemek gerekir diye G HUB yükledim ama o kısımda da görünmüyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 219,1 KB · Görüntüleme: 41
Öncelikle selam. 2 gün önce bilgisayara format atmıştım ve bugün gamepad bağlanmadı. Öncesinde sıkıntısız kullanıyordum. Belki yazılım güncellemek gerekir diye G HUB yükledim ama o kısımda da görünmüyor. Ne yapabilirim?
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 19 Haziran 2023 #2 O gamepad'de kablolu bağlantı var mıydı? Tanıması açısından bir defa kabloyla bağladın mı?
Dragragen Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Player01 dedi: O Gamepad'de kablolu bağlantı var mıydı? Tanıması açısından bir defa kabloyla bağladın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sadece kablosuz bağlantı var.
Player01 dedi: O Gamepad'de kablolu bağlantı var mıydı? Tanıması açısından bir defa kabloyla bağladın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sadece kablosuz bağlantı var.
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 19 Haziran 2023 #4 Hocam o modellerde kutuda küçük CD'lerden oluyordu. Onu yükleyebilirsin, CD sürücün yoksa kutuya bakıp her ne yazıyosa sitesinden bulup indirmelisin.
Hocam o modellerde kutuda küçük CD'lerden oluyordu. Onu yükleyebilirsin, CD sürücün yoksa kutuya bakıp her ne yazıyosa sitesinden bulup indirmelisin.
Dragragen Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 Player01 dedi: Hocam o modellerde kutuda küçük CD'lerden oluyordu. Onu yükleyebilirsin, CD sürücün yoksa kutuya bakıp her ne yazıyorsa sitesinden bulup indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Xbox kontrolcünüsüne dönüştürerek çözdüm hocam yine de teşekkür ederim.
Player01 dedi: Hocam o modellerde kutuda küçük CD'lerden oluyordu. Onu yükleyebilirsin, CD sürücün yoksa kutuya bakıp her ne yazıyorsa sitesinden bulup indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Xbox kontrolcünüsüne dönüştürerek çözdüm hocam yine de teşekkür ederim.