Logitech F710 hala alınır mı?

Ben F710 kullanıyorum. Hiç bir şikayetim yok doğrusu. Geldiğinden itibaren yanında gelen uzatma kablosuyla kullanıyorum. Bağlantı sorunu vb yaşamadım. Rahatlık olarak ise kişiden kişiye değişebilir. Tutuş hissi diğer gamepadlerden biraz farklı.

Hocam PC için Xbox kontrolcüsü derim, direkt olarak her şeyle 0 sorun çalışacaktır ve ergonomisi (bence) son derece rahat hatta en iyisi.
Bu bütçede ikinci el sağlam Xbox controller bile zar zor bulunur hocam.

Bu bütçede ikinci el sağlam Xbox controller bile zar zor bulunur hocam.
O da doğru ama işte eğer imkan olursa denk gelirse diye diyorum ben, F710'u birkaç defa kullanma şansım oldu bence rahattı ama uzun vadede nasıl olur bilemiyorum (adamlar denizaltı kullanıyorlar, sanırsam iyidir ya).

Ekonomi düzelirse Razer Wolverine V2 almayı düşünüyorum.

O da doğru ama işte eğer imkan olursa denk gelirse diye diyorum ben, F710'u birkaç defa kullanma şansım oldu bence rahattı ama uzun vadede nasıl olur bilemiyorum (adamlar denizaltı kullanıyorlar, sanırsam iyidir ya).

En sonunda ne oldu biliyoruz.

F710 çok rahat gelmedi bana ya. Ergonomiyi 2 dakikalık tutuşla ölçemedim tabii ama analoğu çok sert hissettirdi. Az daha bütçe arttırıp GC20 V2 almak en temizi gibi duruyor şu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…