Ero2323 Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #11 FalconPolat dedi: Amazon hepsinden daha güvenli emin ol. Genişletmek için tıkla... yabancı yer ama sıkıntı olur ben hiç yapmadım yabancı siteden alışveriş
FalconPolat dedi: Amazon hepsinden daha güvenli emin ol. Genişletmek için tıkla... yabancı yer ama sıkıntı olur ben hiç yapmadım yabancı siteden alışveriş
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 8 Kasım 2020 #12 Bir sıkıntı olmaz. Övdüğün sitelerden çok daha kaliteli iş yapıyorlar. Dünyanın en büyük alışveriş sitesine sıkıntı olur demekte ne bileyim.
Bir sıkıntı olmaz. Övdüğün sitelerden çok daha kaliteli iş yapıyorlar. Dünyanın en büyük alışveriş sitesine sıkıntı olur demekte ne bileyim.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Kasım 2020 #13 Ero2323 dedi: Yabancı yer ama sıkıntı olur ben hiç yapmadım yabancı siteden alışveriş? Genişletmek için tıkla... Yabancı yer dediğiniz Dünya'da en çok alış-veriş yapılan sitelerden birisidir. Diğer alış-veriş sitelerine göre daha iyi.
Ero2323 dedi: Yabancı yer ama sıkıntı olur ben hiç yapmadım yabancı siteden alışveriş? Genişletmek için tıkla... Yabancı yer dediğiniz Dünya'da en çok alış-veriş yapılan sitelerden birisidir. Diğer alış-veriş sitelerine göre daha iyi.
Ero2323 Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #14 Yani mouse güzel midir arkadaşlar onu söyleyin gerisi bende.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Kasım 2020 #15 Ero2323 dedi: Yani mouse güzel midir arkadaşlar onu söyleyin gerisi bende. Genişletmek için tıkla... Linkteki attığınız alınır fakat daha ucuza daha iyisi ve daha ucuzu var.
Ero2323 dedi: Yani mouse güzel midir arkadaşlar onu söyleyin gerisi bende. Genişletmek için tıkla... Linkteki attığınız alınır fakat daha ucuza daha iyisi ve daha ucuzu var.
byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #16 Ero2323 dedi: Siz kullandınızmı G102'yi güzelmi bir de sizin attığınızla e farkı var. Ben amazom la uğraşamam kardeşim Hepsiburada daha güvenli ve Türk sitesi. Genişletmek için tıkla... Amazon Türkiye açıldı bu arada. Hepsiburada gibi sitelere de açık ara fark atıyor. Ben olsam oradan alırdım. İade yaparken de canınızdan olmuyorsunuz.
Ero2323 dedi: Siz kullandınızmı G102'yi güzelmi bir de sizin attığınızla e farkı var. Ben amazom la uğraşamam kardeşim Hepsiburada daha güvenli ve Türk sitesi. Genişletmek için tıkla... Amazon Türkiye açıldı bu arada. Hepsiburada gibi sitelere de açık ara fark atıyor. Ben olsam oradan alırdım. İade yaparken de canınızdan olmuyorsunuz.
Ero2323 Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #17 TÇB dedi: Linkteki attığınız alınır fakat daha ucuza daha iyisi ve daha ucuzu var. Genişletmek için tıkla... Ben mousepad le bilikte almak istiyorum bir de Wi-Fi genişletici alacağım iyi Wi-Fi genişletici aklımda bu var = Xiaomi DVB4235GL Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Güçlendirici, 300 Mbps: Amazon.com.tr iyi mi dönüştürücü gerekirmi Son düzenleme: 8 Kasım 2020
TÇB dedi: Linkteki attığınız alınır fakat daha ucuza daha iyisi ve daha ucuzu var. Genişletmek için tıkla... Ben mousepad le bilikte almak istiyorum bir de Wi-Fi genişletici alacağım iyi Wi-Fi genişletici aklımda bu var = Xiaomi DVB4235GL Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Güçlendirici, 300 Mbps: Amazon.com.tr iyi mi dönüştürücü gerekirmi
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Kasım 2020 #18 Ero2323 dedi: ben mouse pad le bilikte almak istiyorum bide Wi-Fi genişletici alacağım. İyi Wi-Fi genişletici söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... G203'ü alıp başka bir siteden veya aynı siteden mousepad alabilirsiniz. Wi-Fi genişletici alacaksanız ayrı bir konu açmanızı tavsiye ederim.
Ero2323 dedi: ben mouse pad le bilikte almak istiyorum bide Wi-Fi genişletici alacağım. İyi Wi-Fi genişletici söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... G203'ü alıp başka bir siteden veya aynı siteden mousepad alabilirsiniz. Wi-Fi genişletici alacaksanız ayrı bir konu açmanızı tavsiye ederim.
Ero2323 Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #19 Tamam arkadaşlar karar verdim G102 mousesini alıyorum herekse tşkkürler.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Kasım 2020 #20 Ero2323 dedi: Tamam arkadaşlar karar verdim. G102 faresini alıyorum herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum. Neden G102? Daha iyisi var ve daha ucuz. Neyse. Hayırlı olsun.
Ero2323 dedi: Tamam arkadaşlar karar verdim. G102 faresini alıyorum herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum. Neden G102? Daha iyisi var ve daha ucuz. Neyse. Hayırlı olsun.