Logitech G G102 alınır mı?

Bütçe
216

Ero2323

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Logitech G G102 lightsync mouse alacağım da forumlara baktım, herkes küçük diyor. siz kullandıysanız söyler misiniz?

Alacağım link bu: https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g102-lightsync-gaming-mouse-p-HBV00000V8BC3?magaza=QP Bilişim

Bir de onun yanında mousepad alacağım, Hepsiburada'dan, oda bu: https://www.hepsiburada.com/cyber-o...0-x-30-cm-p-HBV00000BOUKV?magaza=GAMİNGBURADA ikisi 216 TL tutuyor, bu paraya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de G102 modelini almayı düşünüyorum. Logitech G102 Mouse adresinde 124 TL olarak görülüyor fakat site Amazon'a yönlendirdiğinde şu anda mevcut değil yazısı çıkıyor. Tahminimce Amazon, 9 Kasım'da "Şahane İndirim Günleri" adı altında başlatacağı indirim için ön hazırlık yapıyor. Beklemekte fayda var gibi.

Alınmaz. Daha iyisi ve daha ucuzu var.

Siz kullandınız mı? G102'yi güzel mi? Bir de sizin attığınızla ne farkı var?

Ben de G102 modelini almayı düşünüyorum. Logitech G102 Mouse adresinde 124 TL olarak görülüyor fakat site Amazon'a yönlendirdiğinde şu anda mevcut değil yazısı çıkıyor. Tahminimce Amazon, 9 Kasım'da "şahane indirim günleri" adı altında başlatacağı indirim için ön hazırlık yapıyor. Beklemekte fayda var gibi.

Ben Amazon'la uğraşamam kardeşim. Hepsiburada daha güvenli ve Türk sitesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de G102 modelini almayı düşünüyorum. Logitech G102 Mouse adresinde 124 TL olarak görülüyor fakat site Amazon'a yönlendirdiğinde şu anda mevcut değil yazısı çıkıyor. Tahminimce Amazon, 9 Kasım'da "Şahane İndirim Günleri" adı altında başlatacağı indirim için ön hazırlık yapıyor. Beklemekte fayda var gibi.
Ben amazom la uğraşamam kardeşim hepsiburada daha güvenli ve türk sitesi

ele otururmu şüphe ediyorum

Siz kullandınızmı G102'yi güzelmi bir de sizin attığınızla e farkı var.
G102'nin yenilenmiş hali G102/G203 Lightsync modelidir. 1,5-2 yıldır G102 kullanıyorum, bu bütçede alabileceğiniz en iyi farelerden biridir. Eğer daha fazla çıkabilirseniz Corsair Harpoon'a bir göz atın erim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı