K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 2 Haziran 2023 #11 Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aşağısını önermem.
Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aşağısını önermem.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 2 Haziran 2023 #12 Alınmaz, leş gibi bir fare. @ERRAT1QUE hocamın önerdiği XPG Slingshot modelini ben de öneririm. Kediiiisj dedi: Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aşağısını önermem. Genişletmek için tıkla... Sensörü LOD sorunlu. Onun haricinde gayet iyi.
Alınmaz, leş gibi bir fare. @ERRAT1QUE hocamın önerdiği XPG Slingshot modelini ben de öneririm. Kediiiisj dedi: Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aşağısını önermem. Genişletmek için tıkla... Sensörü LOD sorunlu. Onun haricinde gayet iyi.
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 2 Haziran 2023 #13 GalaxySal450 dedi: Alınmaz, leş gibi bir fare. @ERRAT1QUE hocamın önerdiği XPG slingshot modelini ben de öneririm. Sensörü lod sorunlu. Onun haricinde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... O civara bu var sadece extra skatez alırsa lod kalkıyor.
GalaxySal450 dedi: Alınmaz, leş gibi bir fare. @ERRAT1QUE hocamın önerdiği XPG slingshot modelini ben de öneririm. Sensörü lod sorunlu. Onun haricinde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... O civara bu var sadece extra skatez alırsa lod kalkıyor.