Logitech G Pro LOL Klavye'den G515 TKL'ye geçmek mantıklı mı?

Bütçe
6000₺

TheMetehan

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Elimde aşağıda görselini gördüğünüz Logitech G PRO klavye var. Brown switch versiyonunu kullanıyorum.

1751995204935.png

Klavye güzel olsa da hem kablolu oluşu, hem sıkılmaya başlamış oluşum, hem mavi oluşu hem de League of Legends oynamıyor oluşumdan mütevellit klavyemi değiştirmek istiyorum. Low profile bir klavye de bakıyorum. Klavyenin beyaz olması benim için önem arz ediyor (Beyaz sistem kurmaya çalışıyorum). Klavyenin gerek sesi gerek hissiyatı bakımından switchlerinden memnunum. Biraz araştırma sonucu aşağıda gördüğümüz Logitech G515 klavyeye geçmeyi düşünüyorum.

1751995414195.png

Klavyede çatırtı çuturtu sesler sevmeyen biriyim. Güncel klavyemin de ses durumu gayet iyi. Bu klavye de Brown switchler ile geliyormuş. O konuda bir problemim yok o yüzden. Oyunlarımın bir çoğunu da kol ile oynadığımı belirtmek isterim. Klavyeyi multiplayer oyunlarda ve yazı yazarken kullanıyorum.

Dolayısıyla sizce bu klavye alınır mı?

Ayrıca, Logitech'in yine G915X klavyeleri de benzer tactile switchler kullanıyormuş ancak fiyat neredeyse x2 fark ediyor. Değip değmeyeceği konusunda kararsızım (değmeyeceği yönünde düşüncem ağır basmakta). Siz ne düşünürsünüz?

Merhaba, daha önce çeşitli mekanik klavyeler kullandım: Anne Pro, Epomaker ve Low-profile olarak nuphy Air75 v2. ayrıca MX keys de deneyimledim. Yazı yazmaya ağırlık verip ara sıra oyun oynayabileceğim bir klavye arayışına girdim ve Logitech G515 ile G915 TKL'yi denedim.
G515'in yazma hissi bana göre çok iyi hem ses hem de dokunuş hissiyatı tatmin edici. G915 TKL, daha fazla multimedya tuşu sunmasına rağmen gövde yapısı nedeniyle daha fazla ses çıkarıyor aralarındaki temel fark bu diyebilirim. Işıklar kapalıyken tuşların okunmaması hoşuma gitmediği için de beyaz G515 aldım. Şu an gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı