Logitech G PRO mu? HyperX Alloy FPS PRO mu?

BarkınEfe

Hectopat
Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım karar veremedim.
Logitech G Pro da Romer G switch olduğu için kararsız kaldım HyperX de ise tek renk seçeneği olduğu için kararsız kaldım.

Şahsen Logitech'in F/P ürünleri yaptığını pek düşünmüyorum. Romer G ile kötü tecrübeler yaşandı... HyperX'i tavsiye ederim hatta imkan dahilinde ise Coolermaster MasterKeys Pro S'e de bir bak derim.

Logitech firmasının garantisi mükemmel ötesi. HyperX için bir bilgim yok fakat garantisi iyi olduğu için gidipte Logitech klavye almam. Logitech G410 Atlas spectrum kullandım HyperX Alloy'u da 1 gün falan kullandım ikisinin de kendilerine göre artı ve eksileri mevcut fakat bana göre HyperX bir kaç tık ötede bir klavye.

Logitech fiyat performans olarak iyiydi ancak bir sene içerisinde kur farkından bağımsız olarak fiyatlarını yukarı çektiler. G Pro ayarında sadece tasarımı farklı olan G410'u Haziranda 270 Liraya almıştım. Bence HyperX Alloy FPS PRO almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı