Logitech G PRO X 2 Superlight alınır mı?

Anotech

Centipat
Daha fazla  
Claw tutuşa sahibim ve elim küçük Valorant oynamak amaçlı güzel bir mouse ararken bu modele denk geldim sizce alınır mı? Bütçe 6000 TL.

Claw tutuşa sahibim ve elim küçük Valorant oynamak amaçlı güzel bir mouse ararken bu modele denk geldim sizce alınır mı? Bütçe 6000 TL.
O paralara daha kaliteli, sağlam modeller varken almazdım ben. Servis ve garanti hizmetinin diğer satıcılardan biraz daha iyi olması dışında çok bir artısı yok logitechin. Sırf onun için o kadar para vermezdim şahsen ama seçim sana kalmış.

Gpx ile aynı şekil bir mouse arıyorsan Atk A9 Ultimate veya Lamzu Maya X öneririm.

İkisi arasından ben A9 seçerdim ama ikisi de iyi mouse zaten.

ben 1 yıla yakın bir süredir superlight 2 kullanıyorum konfor olarak gayet güzel istersen alabilirsin ama lamzu vb. seçeneklerede göz atmanı öneririm.

Alınmaz. 6000TL vereceksen madem ASUS Harpe Ace 2 satın al yanına bedava Resident Evil alırsın diyecektim ama promosyon için son gün galiba bugündü. Gene de alabiliyorsan Harpe Ace 2 daha iyi olur.

@Anotech Bu bütçede alabileceğin en iyi mouse Lamzu Maya X kesinlikle, Superlight 2 ile tasarımı bire bir aynı, Software olarak da diğer alternatif markalara göre daha iyi.

1771593463997.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı