Logitech G PRO X alınır mı?

Selcuk4197

Femtopat
Daha fazla  

Logitech G PRO X​

5.400 TL gibi bir fiyattan alınır mı?
Eğer alınırsa kullananlar görüşlerini belirtebilir mi? Artıları ve eksileri hakkında bilgi almak istiyorum.
Herkese şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech almayı düşünmenizin bir nedeni var mı hocam? Ürün güzel ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Bu tür markalar artık para = kalite yerine, para = logo işi yapıyorlar.

Leviathanda siyah ve beyaz kalmamış ama sadece mavi var:

Logitech almayı düşünmenizin bir nedeni var mı hocam? Ürün güzel ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Bu tür markalar artık para = kalite yerine, para = logo işi yapıyorlar.

Leviathanda siyah ve beyaz kalmamış ama sadece mavi var:
Hocam arkadaşın attığı kulaklık sanırım. Superlight 2 den bahsetmiyor. Söylediğiniz kulaklık ise eğer arkadaşım da var baya memnun.

Hocam arkadaşın attığı kulaklık sanırım. Superlight 2'den bahsetmiyor. Söylediğiniz kulaklık ise eğer arkadaşım da var bayağı memnun.

Ulan var ya. 😂 Mouse sandım attım ya. 5400 civarlarına HyperX Cloud 3 s var. Ona da bakabilir. G PRO ne kadar iyi ne kadar kötü net bilgim yok kullanan arkadaşım da yok.

Ulan var ya. 😂 Mouse sandım attım ya. 5400 civarlarına HyperX Cloud 3 s var. Ona da bakabilir. G PRO ne kadar iyi ne kadar kötü net bilgim yok kullanan arkadaşım da yok.
Bende olsam HyperX tercih ederim. Şuan Corsair void elite wireless kullanıyorum memnunum ama dip ses sorunu var. Ayrıca HyperX in şarjı muazzam, Logitech de batarya durumu nedir bilmiyorum.

Bende olsam HyperX tercih ederim. Şu an Corsair Void Elite Wireless kullanıyorum memnunum ama dip ses sorunu var. Ayrıca HyperX'in şarjı muazzam, Logitech de batarya durumu nedir bilmiyorum.

Void'de kırılma kroniği vardı. Ses kalitesi beni de memnun etmişti arkadaşımda bir süre test etmiştim ama araştırınca kırılma sorunu var diye almamıştım. HyperX ve SteelSeries'in ses konusunda önde olduklarını düşünüyorum.

Void'de kırılma kroniği vardı. Ses kalitesi beni de memnun etmişti arkadaşımda bir süre test etmiştim ama araştırınca kırılma sorunu var diye almamıştım. HyperX ve SteelSeries'in ses konusunda önde olduklarını düşünüyorum.
Doğrudur üst kafa kısımından kırılıyor muş ben 1 senedir kullanıyorum sorun yok inşallah olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı