Logitech G PRO X ses kartı az ses veriyor

kwAhjs

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
295
Çözümler
2
Logitech G PRO X satın aldım fakat aşırı derecede üzücü bir durumla karşılaştım. Kulaklığı USB 2.0 portuna kendi ses kartıyla bağladığım zaman inanılmaz az bir ses alıyorum. ( USB 3.0 da fark olur mu? ) Laptopdaki anakartın ses sürücüsüne direkt bağladığım zaman aşırı yüksek güzel ses alıyorum fakat bu sefer de G HUB ve Blue voice kullanamıyorum. Üzerinde gelen ses kartı hiç tatmin edici değil, ses kartsız daha yüksek desibel veriyor. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet indirdim fakat bunu indirmedim direk G HUB programı olarak indirdim.

Tamam, ayarlardan 7.1 aktif etmen lazım. Genelde açık olmuyor. Ayrıca Dolby Atmos satın alırsanız daha güzel olur. Film oyun ve müziklerde çok iyi. Tek sefer alınıyor.

 
Surround seçeneklerinden 7.1'i aktif hale getirince kusasım geliyor. Aşırı derecede ses boğuluyor.

PC'den PC'ye fark gösterirmi haftaya yeni masaüstü bilgisayarım gelecek, şu anda USB 2.0 eski bir laptopta kullanıyorum yeni kasada fark olur mu acaba :/
Acaba sorun yazılımsalmı, G PRO X kullananlar böyle bir sorun yaşıyor mu yazabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Konu biraz eski hortlatıcam ama kendi usb ses kartı ile kullanmaktansa direkt kasa üzerindeki ses çıkışları ile kullanmak daha net ses veriyo özellikle usb ses kartı ile surround ses olayı olmamış aşırı bass'lı geliyo maalesef tiz seven birisi olarak bana göre değil.. Ayrıca usb ses kartı takılı iken Dolby Access programını açamıyosunuz maalesef (en azından bende açılmıyo), Dolby Access açık iken ses belirgin şekilde daha net geliyo usb ses kartı takılı olmadığı süre zarfında, çok daha net ses almak isteyenler için tavsiye ederim.
 
Merhabalar bende wireless modelini aldım ve bende de ses proglemi mevcut ses çok kısık DTS açarsam boğuluyor bir türlü çözümü bulamadım bulan var mı çözüm
 

Yeni konular

Geri
Yukarı