Logitech G102 Makrosu Çalışmaması

Diskte önemli verilerin yoksa tüm bölümleri silip yeniden biçimlendir. Ondan sonra format at.
Not:Tüm verileri silmek zorunda değilsin. Windows'un olduğu bölümü biçimlendirmen de yeterli.

Diskte önemli verilerin yoksa tüm bölümleri silip yeniden biçimlendir. Ondan sonra format at.
Not:Tüm verileri silmek zorunda değilsin. Windows'un olduğu bölümü biçimlendirmen de yeterli.
Formattan sonra çalışmadığı aklıma geldi. Formatı atmıştım lakin pcyi 2 ay sonra elime alıp yüklemiştim Logitech Sowftware'yi tekrarmı formatlasam. Yoksa bekleyeyimmi

Dediğini tam anlamadım. Eğer Logitech Gaming Software'i silip yeniden yüklemeyi planlıyorsan işe yaramamıştı bende. Aygıt yöneticisinde bu sürücüyü bulup ekran görüntüsü paylaş.

Tam tahmin ettiğim gibi. Windows 10 1803 güncellemesi Logitech Gaming Software ile tamamen uyumlu değil. Bu yüzden sürücüyü kuramıyor. Kuramadığı için de kendi ayarladığın makroları kullanamıyorsun. Çözüm Windows 10 1709 gibi duruyor. Ben öyle çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…