Logitech G105'i Önerir misiniz?

Ahmet(12)

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Klavye arıyorum, Logitech G105 güzel gibi gözüküyor. Tavsiye eder misiniz? Ya da öneriniz var mı ? Bütçe: 120 tl.

Not: Aydınlatmalı olursa daha iyi olur.

CM Storm Devastator uygun bir tercih olur (y).
Fakat yalnızca klavye demiş arkadaş. Eğer fazladan mouse varsa gereksiz yere para vermiş olabilir. A4 Tech Bloody B120'nin ışıklandırması da çok iyi bir kaç inceleme videosunda karanlıkta da çekim vardı orada görmüştüm.

Logitech G105 CM Storm Devastator'dan daha iyi bir ürün bana göre. Her iki ürünüde kullanmış birisi olarak bu yorumda bulunuyorum. Ama tercih genede size kalmış , hangisinin tasarımı size daha güzel geldiyse onu tercih etmelisiniz.

Fakat yalnızca klavye demiş arkadaş. Eğer fazladan mouse varsa gereksiz yere para vermiş olabilir. A4 Tech Bloody B120'nin ışıklandırması da çok iyi bir kaç inceleme videosunda karanlıkta da çekim vardı orada görmüştüm.

Logitech g105 ile aynı fiyatta . Fazla mouse göz çıkarmaz :) . Tabi kendine bağlı . Hangisini tercih edeceği ona kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı