Logitech G203 LS İncelemesi

Selamlar herkese bu ilk makalem oluyor önceden de 2 blog yazmıştım, bilen bilir.
Bugün Logitech G203 LS'e bakacağız.

logitech-g203-lightsync-siyah-910-005796-kablolu-oyuncu-z.jpg.png

1) Hissiyat​

Hissayata bakarsak bana göre iyi. Tıklama sesi gerçekten güzel.
Ama sol yandaki iki düğme de dokunup çektiğinizde elinizi (basmadan) hafif yay sesi çıkıyor. Günlük kullanımda beni rahatsız etmedi bu durum. Bunun dışında fare tekerleği ilk başta sert gelebilir, yani biraz çevirmesi zor olabilir ama sonradan açılıyor. DPI tuşu da yerinde ve rahatsız edici durum yok. Tek eksiği bence farenin, serçe parmağını koymak için yer olmaması, bunun dışında bence bir eksiği yok.

2) Yazılım​

Aslında yazılımını test edemedim çünkü sonradan öğrendim ki Windows 10 ile uyumluymuş ama bende 8.1 var. Videolardan izlediğim kadarıyla çok güzel bir arayüze sahip. Oradan makro ya da DPI seviyesini ayarlayabiliyorsunuz veya RGB şeridi de ne kadar parlak olacağını ya da hangi renk olacağını seçebiliyorsunuz ve Windows 7-8-8.1-10 ile uyumludur.

3) F/P Mi?​

Kesinlikle bir F/P ürünü. Ben indirimle 160'a aldım ama şu an baktım ki 200TL olmuş. Biraz fırsat kovalayanı derim, çünkü gerçekten 200TL'ye böyle bir mouse yok.

4) Özellikleri​

En fazla 8000 DPI, 6 tuşlu, RGB, 2 elle de uyumlu, kablolu (USB girişli.), siyah(Mavi-Mor-Beyaz-Siyah modelleri var.), Mousel algılayıcı tipi: Optik, yerden yüksekteyken (az bile olsa) algılama yapmıyor.

Not: İlk makalem ve buna destek ve yorum yapan herkese teşekkürler. Hatam varsa söyleyin. Önerilerinizi de yazabilirsiniz. :)
Not 2: Mouse kablo uzunluğu 210 cm. Kutudan çıkan kabloyu birleştirmek için yarayan küçük bir plastik var onunla kablonun boyutunu küçültebilirsiniz. Şahsen PC'm laptop olduğu için fazla uzun geliyordu.
 
Son düzenleme:
Ben de G203 LS kullanıyorum. Memnunum. Ama söylenenlere göre Katar Pro daha iyiymiş. + özelliklerine eklemek için bir özellikte yerden yüksekteyken kesinlikle algılama yapmıyor mouse. Yere koyduğunuz zaman çalışıyor. 0.5 cm olsa bile böyle.
 
Çok güzel bir inceleme olmuş. Resim ekleseniz daha da hoş olabilirmiş. Aynı fareyi kullanıyorum. O bahsettiğiniz yay sesi bende gelmiyor. Alalı 7 ay oldu.

Hocam tam da resim ekliyordum, teşekkürler.

Ben de G203 LS kullanıyorum. Memnunum. Ama söylenenlere göre Katar Pro daha iyiymiş. + özelliklerine eklemek için bir özellikte yerden yüksekteyken kesinlikle algılama yapmıyor mouse. Yere koyduğunuz zaman çalışıyor. 0.5 cm olsa bile böyle.

Düzenleyip ekleyeceğim, teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı