Rampage SMX-R44 100-150 lira daha pahalı. Çok kararsız kaldım. Bu paralara alt markalar (ınca, Everest vs.) Almak istemiyorum.
Pek bütçe çıkamam.G203 çift tıklama problemli bir ürünken Rampage de rampage yani çok söze gerek yok. Çıkabileceğiniz tam bütçeyi yazın daha iyi öneriler vermeye çalışırız, biraz daha arttırabilirseniz daha iyi olur bence.
Teşekkürler.SMX-R44'ü 2 yıl boyunca kullandım. Kullanırken bana herhangi bir problem çıkarmadı ama FPS oyuncusuysanız kaliteli bir mouse pad şart. Sensörü çok iyi değil, dandik mouse padde hızlı çevirince algılamıyordu ama günlük kullanımda veya diğer tür oyunlarda iyiydi. Ek olarak kendi driverı da var, kısaca günü kurtarır. G203 hakkında bilgim yok bu yüzden karşılaştırma yapamayacağım.
Hatta R44'ü şu an da babam kullanıyor, yaklaşık 1 yıl falan oldu vereli. 3 yıllık mouse scrollunda vs. hiçbir problem yok.
G203 eski kullandığım fareydi ve 2019'da almış olmama rağmen şuan bile çalışıyor. SteelSeries Prime çıkabilirsen tavsiyem o olur veya rival 3. Fakat Logitech kesinlikle rampage gibi bir markayı yerin dibine gömer.Rampage SMX-R44 100-150 lira daha pahalı. Çok kararsız kaldım. Bu paralara alt markalar (ınca, Everest vs.) Almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.