YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Trendyol'dan Teknosa'dan Logitech G213 istettim. Türkçe Q klavye değilse çok üzülürüm. Sizce Türkçe mi gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Arkadaşlar Trendyol'dan Teknosa'dan Logitech G213 istettim. Türkçe Q klavye değilse çok üzülürüm. Sizce Türkçe mi gelir?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 4 Kasım 2020 #2 Bilmiyorum. Türkçe versiyonu var ama aldığınız o mu bilemeyiz. İlanı buraya atın.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 4 Kasım 2020 #3 Klavyenin farklı tuş dizilimi olan versiyonları var mı bilmiyorum ama Türkçe Q gelir.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Kasım 2020 #4 SkyRose dedi: Bilmiyorum. Türkçe versiyonu var ama aldığınız o mu bilemeyiz. İlanı buraya atın. Genişletmek için tıkla... Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum.
SkyRose dedi: Bilmiyorum. Türkçe versiyonu var ama aldığınız o mu bilemeyiz. İlanı buraya atın. Genişletmek için tıkla... Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #5 SkyRose'un yazdığı gibi Türkçe versiyonu var ama sizdeki o olmayabilir. Bu arada Türkçe G213'te ''shift'' ve ''ctrl'' tuşları normalden daha kısa.
SkyRose'un yazdığı gibi Türkçe versiyonu var ama sizdeki o olmayabilir. Bu arada Türkçe G213'te ''shift'' ve ''ctrl'' tuşları normalden daha kısa.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Kasım 2020 #6 Tabii ki ülkelere göre değişen tuş dizilimli modelleri var. Linki var mı? Ek olarak keşke G213 almasaydınız, o fiyata full mekanik klavyeler vardı =/
Tabii ki ülkelere göre değişen tuş dizilimli modelleri var. Linki var mı? Ek olarak keşke G213 almasaydınız, o fiyata full mekanik klavyeler vardı =/
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 4 Kasım 2020 #7 Ben alırken İngilizce aradım ama bulamadım, muhtemelen Türkçe gelir.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 4 Kasım 2020 #8 YamukAdam dedi: Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Görsele genelde İngilizce versiyonunu koyarlar. Türkçe Q yazıyorsa öyledir.
YamukAdam dedi: Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Görsele genelde İngilizce versiyonunu koyarlar. Türkçe Q yazıyorsa öyledir.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 4 Kasım 2020 #9 YamukAdam dedi: Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkçe Q gelir. Ben de Teknosa'nın web sitesinden almıştım.
YamukAdam dedi: Ürünün açıklamasında Q yazıyordu ama görselde öyle değildi. Atıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkçe Q gelir. Ben de Teknosa'nın web sitesinden almıştım.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Kasım 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Tabii ki ülkelere göre değişen tuş dizilimli modelleri var. Linki var mı? Ek olarak keşke G213 almasaydınız, o fiyata full mekanik klavyeler vardı =/ Genişletmek için tıkla... 2 kere mekanik klavye aldım Rampage. Tuşları sert vrya hafif basıyordu iade ettim.
Samotne Ciasteczka dedi: Tabii ki ülkelere göre değişen tuş dizilimli modelleri var. Linki var mı? Ek olarak keşke G213 almasaydınız, o fiyata full mekanik klavyeler vardı =/ Genişletmek için tıkla... 2 kere mekanik klavye aldım Rampage. Tuşları sert vrya hafif basıyordu iade ettim.