Logitech G213 Türkçe tuş destekliyor mu?

Fonksiyon tuşu ne demek? Bunu duyduğuma sevindim. Ağlıyacaktım azdaha .
Fn olarak bulunur olan klavyelerde. En üstte bulunan F1-F2 gibi tuşlara önceden tanımlanmış fonksiyonlar olur. Bunları kullanabilmek için Fn tuşuna basılı tutup istediğiniz özelliğim olduğu tuşa basarsınız. Örnek olarak görüntü ekte mevcuttur.

Dosya Ekleri

• images (6).jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
Teşekkür ederim. Ağlıyacaktım .

@Samotne Ciasteczka Hocam siz bilgili bir abiye benziyorsunuz . Klavye önerisi almam gerekli. Burdan sorabilir miyim? Yoksa konu açıp sizi etiketlemek mi daha iyi olur.
Bütçenizi belirtip, ayrı konu açın. Konu içinde konu açmak, sadece kaosa sebep olur =)

Teknosa'dan mail geldi. Şu stickerların linkini atar mısın?

Ürünün İngilizce Q olduğunu söylediler.

Ne cevap verdiler hocam.
Teknosa'dan mail geldi. Şu stickerların linkini atar mısın?
Eki Görüntüle 727118
Heryerde Türkçe olduğu yazarken bu şekil gönderim yapmaları ilginç olmuş. Açıklamada bulunan Türkçe Q ibaresini neden koyduklarını sorsaydınız keşke. Bu şekilde ürünler mevcut bunlara göz atabilirsiniz. Ama yinede tekrardan iletişime geçip ürün bilgisinde yazdığı halde neden böyle olduğunu sormanızı tavsiye ederim.

Ürünün İngilizce Q olduğunu söylediler. Olan oldu artık. Bilgisayarımda da ingilizce ayarlaması yapıcağım. Peki onlardaki kısayol tuşlarıyla bizdekiler aynı çalışıyor değil mi?

Olan oldu artık. Bilgisayarımda da ingilizce ayarlaması yapıcağım. Peki onlardaki kısayol tuşlarıyla bizdekiler aynı çalışıyor değil mi?
Türkçe klavye ile İngilizce klavye arasında sadece i, ş, ç, ö gibi harfler düzen içerisinde yok. Ancak Türkçe Q olarak ayarlı olan bir cihaza taktığınızda yukarıda belirttiğim tuşları kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.

Alışmaya çalışacağım. inşallah uzun sürmez.
Arkadaşlar klavye Türkçe geldi hayırlı olsun .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…