Logitech G230 Kulaklık Cızırtı Sorunu

-TheYaso

Megapat
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affola fakat acilen açmam gerekiyordu o yüzden açtım. Benım logitech g230 kulaklığım var aldığımda hiç cızırtı hışırtı falan gitmiyordu fakat yeni yeni hışırtı gitmeye başladı. Arkadaşıma ve benım youtubede kanalım var oyun videoları çekiyorum insanları rahatsız ediyor.

Orta derecede de gitse bende thermaltake elemet t 700w lık kasa var ön jag girişlerine takıyorum ikisini de ve kasa ayağımın orda yukarda kaldığı için kablolar incinmiş yırtılcak gibi beyazlamış. Orası bu yüzden midir sorun bide ne yaparsam düzeltebilirim bu sorunu veya kabloyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönderirsen sana geri verirler. Kabloyu aşındırmışsın sorun büyük ihtimal bu yüzden. Ben telefonumun kulaklığını hafif büktüğümde bile cızırtı oluşmaya başlıyor. Senin kulaklığın kablosu o durumda iken cızırtı çıkarması normal.

İnşallah o yüzdendir geldikten sonra yine böyle olacak bunu nasıl düzeltebilirimki ön jaglara giriş yaptırdığımda kablo aşağı doğru sarkıyor çok uzun olduğundan orasıda sarkdığı için böyle oluyo nasıl düzeltebilirim bantlasammı napsam.

ankarada nerede vardır ben bulamadımda gidip sorunu iyice anlatmak istiyorum belki o yüzden değildir ankarada nerde vardır?

aga ekranın alt sağ köşesinde ses simgesi var oraya sah tıkla orda ses efekleri var oraya gir girdikten sonra kayıttan yürüt tıkla ordan enhancements tıkla orda ki bütün tikleri kaldır uygula de çık buda bi işe yaramazsa 100 de 100 kabloda sıkını vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…