Logitech G29 çok az dönüyor ve sert

sado01

Decapat
FFB ayarını kısınca azıcık düzeliyor fakat yine de videolardaki gibi değil, ne yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer herhangi bir oyun açık değilse direksiyon sert olur. Bunu ayarlardan yumuşatabilirsiniz ama genelde direksiyon destekli oyunlar bu ayarı kendi uygular. Eğer oyunda desteği yoksa siz aşağıda ki işareti kaldırıp kendiniz " Yay merkezleme gücü " ayarından değiştirebilirsiniz. Tick seçili ise oyun kendi ayarını uygular. Seçenek seçili iken oyundaki ayarları kontrol etmeyi deneyin. ETS de mesela direksiyon sertliği ve geri toplama ile ilgili ayar var.

Forza, ETS'ye girdim orada da aynı, FFB kısınca azıcık düzelir gibi oluyor ama sonuna kadar 900 derece çok zor dönüyor kırılacak gibi.
Benimkide pc ilk açıldığında böyle. Ets'de sür tuşuna bastıktan sonra kendini salıyor ama seninkinde o haldede düzelmiyorsa bilemiyorum dostum. Driver'i yeniden yükleyebilirsin bi dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…