Logitech G29 direksiyon seti alınır mı?

Direksiyon seti almak istiyorum. Kotu bir şey almak istemiyorum. Ikinci el alacagim. Nelere dikkat edilmeli? Bu set iyi midir? Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1721338460

Genelde 2.el ürünlerde satıcıyla yakından konuşmak daha iyi olur. Yakından test edip kullanıp satın almanızı önerim hemen alırsanız sıkıntılar çıkabilir.

Allahımmmm her gün yeni bir G29 alınır mı konusu 😄 en sevdiğimmm. 10 yıllık direksiyon. ETS'de tır şoförlüğü yapacaksanız alınır başka türlü alınmaz. Bu alınır diyen arkadaşları direksiyon bölümünde görmek isterim. Bilgileri yok ama fikirleri var maşallah.

Aşağıdaki konuda daha önce G29 kullanmış arkadaşın yorumu mevcut. G29 hayal kırıklığıdır.

Son düzenleme:
Allahımmmm her gün yeni bir G29 alınır mı? Konusu 😄 en sevdiğimmm. 10 yıllık direksiyon. ETS'de tır şoförlüğü yapacaksanız alınır başka türlü alınmaz. Bu alınır diyen arkadaşları direksiyon bölümünde görmek isterim. Bilgileri yok ama fikirleri var maşallah.

Aşağıdaki konuda daha önce G29 kullanmış arkadaşın yorumu mevcut. G29 hayal kırıklığıdır.

Vallahi reis asetto da falan makas atacağım maganda olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı