Logitech G29 direksiyon sıkma aparatı nereden bulunur?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba bugün G29 ve shifter aldım güvendiğim tanıdığım birisinden aldığım için fotoğraf dahi istemedim ve aldım, garantisi de devam ediyor. Ama direksiyonu masaya sabitleme aparatının kafası yok, yani kırılmış galiba ben de irtibata geçmedim internette bulurum diye ama tam adını bilmiyorum. Bana lazım olan kafası şu;

1734464309460.png

Ama direksiyonun sıkma aparatı şu;

1734464331231.png

Yani kafası çıkmış veya kırılmış bilmiyorum ama sağlam o gördüğünüz yer. Sıktığım için çıkarırken zorlandım bunu nerede bulabilirim? Sadece o kafasını istiyorum veya direk o aparatın tamamı da olabilir ama fiyatı tuzlu olmasın yeter.

Garanti tam ne işe yarıyor bilmiyorum daha 6 aylık cihaz 1.5 yıl garantisi var nereden aldığını bilmiyorum ama elektronik faturası var atacak. Acaba bunu nasıl getirtebilirim?

Son düzenleme:
Büyük ihtimal orjinal değil ama işinizi görür diye tahmin ediyorum. 3D baskı gibi görünüyor.
Bende bunu gördümde kalitesiz geldi. Bir de acaba bu şekilde mi çalışıyo? Yani evet yukarıdakini döndürüyoruz sonra kıskaçlıyoruz ki çıkmasın ama bu bastırılıp hareketi kısıtlanamaz bu vida resmen. Direksiyon setleri çok ünlü değil ki 2. el parçacıdan bulalım bunları.

Bende bunu gördümde kalitesiz geldi. Bir de acaba bu şekilde mi çalışıyo? Yani evet yukarıdakini döndürüyoruz sonra kıskaçlıyoruz ki çıkmasın ama bu bastırılıp hareketi kısıtlanamaz bu vida resmen. Direksiyon setleri çok ünlü değil ki 2. el parçacıdan bulalım bunları.
3D baskı yapan insanlar var onlara sormakta bir seçenek ama ne kadar kaliteli olur bilemem.

3D baskı yapan insanlar var onlara sormakta bir seçenek ama ne kadar kaliteli olur bilemem.
Kalitesi önemli değilde yapanda pahalı yapar. Neyse artık tırnağımızla nazikçe açmaya çalışacağız, teşekkür ederim yardımınız için.

1734525614301.jpeg

direksiyon setinde bu parça var mı sizde hocam? resim atabilirmisiniz bende 2.el alacağım ama satan kişi sarı işaretli olan parçaraları bulamamış.

sanırım ayrı satılmıyor :(
talihsizlik.
Peki siz ikinci el direksiyon seti almış biri olarak ne gibi şeylere dikkat etmeliyim. Alırken Bozuk veya defolu ürün almak istemem.
Daha önce direksiyon seti + vites deneyemim olmadı. Teşekkürler.

Merhaba, bu ürün direksiyon setine takilabildigi gibi vitesede takilıyor mu? Vitesin sabitleme aparatı farklı mı?

@WolreaG

Son düzenleme:
sanırım ayrı satılmıyor :(
talihsizlik.
Peki siz ikinci el direksiyon seti almış biri olarak ne gibi şeylere dikkat etmeliyim. Alırken Bozuk veya defolu ürün almak istemem.
Daha önce direksiyon seti + vites deneyemim olmadı. Teşekkürler.

Merhaba, bu ürün direksiyon setine takilabildigi gibi vitesede takilıyor mu? Vitesin sabitleme aparatı farklı mı?

@WolreaG
Kafası ayni ama tamamen sıkma aparatı farklı. O sıkmak için kullanılan yer dairemsi ikisinde ayni.

Kafası ayni ama tamamen sıkma aparatı farklı. O sıkmak için kullanılan yer dairemsi ikisinde ayni.

Yani linkteki ürünü alırsam hem direksiyon setinde hem de vitesde kullanabilir miyim? Doğru mu anladim?

Vitese gerek yok sanirim o aparata benimkinde o boslugu gorunce eksik sandım. Sizinkide boyle bosmu yuvarlak alan?

@WolreaG

Dosya Ekleri

• IMG-20250114-WA0008.jpg
    IMG-20250114-WA0008.jpg
    206,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Geri
Yukarı