WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba bugün G29 ve shifter aldım güvendiğim tanıdığım birisinden aldığım için fotoğraf dahi istemedim ve aldım, garantisi de devam ediyor. Ama direksiyonu masaya sabitleme aparatının kafası yok, yani kırılmış galiba ben de irtibata geçmedim internette bulurum diye ama tam adını bilmiyorum. Bana lazım olan kafası şu;
Ama direksiyonun sıkma aparatı şu;
Yani kafası çıkmış veya kırılmış bilmiyorum ama sağlam o gördüğünüz yer. Sıktığım için çıkarırken zorlandım bunu nerede bulabilirim? Sadece o kafasını istiyorum veya direk o aparatın tamamı da olabilir ama fiyatı tuzlu olmasın yeter.
Garanti tam ne işe yarıyor bilmiyorum daha 6 aylık cihaz 1.5 yıl garantisi var nereden aldığını bilmiyorum ama elektronik faturası var atacak. Acaba bunu nasıl getirtebilirim?
Ama direksiyonun sıkma aparatı şu;
Yani kafası çıkmış veya kırılmış bilmiyorum ama sağlam o gördüğünüz yer. Sıktığım için çıkarırken zorlandım bunu nerede bulabilirim? Sadece o kafasını istiyorum veya direk o aparatın tamamı da olabilir ama fiyatı tuzlu olmasın yeter.
Garanti tam ne işe yarıyor bilmiyorum daha 6 aylık cihaz 1.5 yıl garantisi var nereden aldığını bilmiyorum ama elektronik faturası var atacak. Acaba bunu nasıl getirtebilirim?
Son düzenleme: