D Donanımın Gücü Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 134 5 Ocak 2022 #1 Yurt dışından G29 almak istiyorum fakat en ucuz ülke hangisi? Kargo ücreti falan bu olay nasıl oluyor?
Yurt dışından G29 almak istiyorum fakat en ucuz ülke hangisi? Kargo ücreti falan bu olay nasıl oluyor?
Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #2 Donanımın Gücü dedi: Yurt dışından G29 almak istiyorum fakat en ucuz ülke hangisi? Kargo ücreti falan bu olay nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almak G29 için pek mantıklı değil, astarı yüzünden pahalıya geliyor. En uygun seçenek temiz ikinci el modellere yönelmek. Yok illa sıfır almak istiyorum derseniz de Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden alın.
Donanımın Gücü dedi: Yurt dışından G29 almak istiyorum fakat en ucuz ülke hangisi? Kargo ücreti falan bu olay nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almak G29 için pek mantıklı değil, astarı yüzünden pahalıya geliyor. En uygun seçenek temiz ikinci el modellere yönelmek. Yok illa sıfır almak istiyorum derseniz de Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden alın.