Logitech G29 masaya sığar mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Aşağıda masamın önünde duran bir mdf var bunu altı görünmesin diye yaptırmıştık 2. fotoğraf yani mavi renkle ölçüleri yazan fotoğraf ise alttan çekilmiş hali. Kalınlık 1.5cm uzunluğu ise 2cm.

1734172623043.png

1734172660316.png

Direksiyon setinin direksiyonu olur onun ayağı 3. fotoğraf, vitesin ayağı ise 4. fotoğraf. Benim kafamı karıştıran yani konuyu açmama sebep olan soru şu; direksiyonun ayağındaki o boşluk 1.5Cm'den az mı? Shifter yani vitesinin ayağının ön tarafı benim masamın önündeki şeye gelecek ama diğeri yani vida gibi sıkılan ise gelmeyecek bu denge sorunu olur mu?

1734172773551.png

1734172874372.png

Hocam vida gibi olan şey normal kıskaçları sıkıştırdıktan sonra ek sıkıştırma kuvveti uygulaması için. Sonuna kadar sıkarsanız bir problem olmaz diye düşünüyorum

Hocam vida gibi olan şey normal kıskaçları sıkıştırdıktan sonra ek sıkıştırma kuvveti uygulaması için. Sonuna kadar sıkarsanız bir problem olmaz diye düşünüyorum
Tamam benim izlediğim çoğu videoda benim masamın önü gibi bir kalınlık yok biz kablolar görünmesin diye yaptırmıştık bunu bide sandalyedeyken kendini itme çekme için kullanıyordum ama direksiyon seti buna olmaz diye çok üzülmüştüm. Direksiyonun kendisi olur diye düşünüyorum en kötü bir ek yeri yaparızda vitesi ben sert kullanmayı düşünüyorum şahin gibi o yüzden tereddüt etmiştim ama teşekkür ederim artık çözümünü bulcaz.

Masayı daha detaylı uzaktan çekebilir misiniz?
1. fotoğraf dışarıdan 2. fotoğraf o adı neyse onun kalınlığı 1.5cm 3. fotoğraf ise arkadan çekilmiş hali o adı neyse dediğimin onunda yüksekliği 2cm. Biraz araştırdım 3.2cmi geçmezse kalınlık -2. fotoğraftaki- olabiliyormuş direksiyon için. Ama vites için kaç cm gerekiyor bilmiyorum beni korkutanda o şimdi ben 1 den 2ye taktığımda kendime çektiğimde gelmesin bana doğru sonuçta o 1.5cm kalınlıkta olan şey onu ne kadar tutabilir ki?
1734174558438.png

1734174638401.png

1734174676582.png

Sığar gibi hocam masa küçük değil.
Hangi açıdan sığar? Hem direksiyon hem vites yan yana sığar mı diyorsunuz? Evet sığar en kötü direksiyonu sola yaslar vitesi dağa koyarım sığmazsa ama sığar benim asıl derdim vites tam oturur mu, bu kadar para verip olmazsa üzülmem shifter bir süre olmaz ama ona özel ek bir demir parçası olması lazım babam demirci yapar ama bu kadar para verdirtip bide demir yapsana denmez. :D

Kalınlık fazla bir şey değiştirmez hocam, kıskacı sıkıştırdığınız sürece sağlam olur bence. Ek bir fikir olarak, masalarımız benzer. Çekmeceyi biraz aralamak şartıyla oraya da yerleştirebilirsin vitesi.
Hangi açıdan sığar? Hem direksiyon hem vites yan yana sığar mı diyorsunuz? Evet sığar en kötü direksiyonu sola yaslar vitesi dağa koyarım sığmazsa ama sığar benim asıl derdim vites tam oturur mu, bu kadar para verip olmazsa üzülmem shifter bir süre olmaz ama ona özel ek bir demir parçası olması lazım babam demirci yapar ama bu kadar para verdirtip bide demir yapsana denmez. :D

Kalınlık fazla bir şey değiştirmez hocam, kıskacı sıkıştırdığınız sürece sağlam olur bence. Ek bir fikir olarak, masalarımız benzer. Çekmeceyi biraz aralamak şartıyla oraya da yerleştirebilirsin vitesi.
Tamam o zaman anladım sağlam olsunda gerisi önemsiz. Çekmeceği aralamak nedir? Vitesi çekmeceye mi daya diyorsunuz?

Geri
Yukarı