Logitech G300S Sol Tuş Ses Sorunu

LandBLade

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Daha 2 hafta önce aldığım mouse sol tıkında sanki problem yaşıyorum. Sol tıka hafif bastırdığımda bir ses çıkıyor. Sağ tıka bastırınca bu ses çıkmıyor. Yani anlayacağınız sol tık yaptığım zaman çift ses çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Benim faremde mi bir sıkıntı var yoksa her G300S'de olan bir sorun mu ? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba arkadaşlar. Daha 2 hafta önce aldığım mouse sol tıkında sanki problem yaşıyorum. Sol tıka hafif bastırdığımda bir ses çıkıyor. Sağ tıka bastırınca bu ses çıkmıyor. Yani anlayacağınız sol tık yaptığım zaman çift ses çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Benim faremde mi bir sıkıntı var yoksa her G300S'de olan bir sorun mu? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Hocam merhabalar konuyu hortlatıyorum ama bende de oluyor nasıl çözdünüz?
 
Klasik Logitech switch sorunudur. G300S uygun fiyatlı bir ürün olduğu için ömrünün çok uzun olmaması belki anlaşılabilir ama birebir aynı sorunları çok kısa süre içinde G403, G502 ve G903 modellerde de yaşadım. Aynı zamanda bir daha Logitech mouse kullanmayacak olma sebebimdir. Sonuç olarak Razer Viper'a geçiş yaptım ve optik switchlerinin kusursuz olduğunu söyleyebilirim.
 
Bugün Logitech G300s modelini satın aldım. Mause 1 normal tıklayınca ses gelmiyor, ancak elimi kaldırdığımda hafif bir ses geliyor? sağ mause tuşunda ses gelmiyor. Bu durum normal midir? Servise göndermeli miyiz tecrübeli arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı