Hepsiburada'da mouse bakarken birazdan linkini atacağım bir ürün daha doğrusu birden fazla ürün ile karşılaştım çünkü yanında mouse‚ mousepad‚ sticker veriyorlar ve fiyatı bana uygun geldi. Siz ne dersiniz sizce uygun mu alınır mı uygun değilse siz ne önerirsiniz? İnternet'ten fare tutuş şekillerine baktım benimki sanırsam "claw grip" denilen tutuş şekli ve elim küçük.
Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse - (MousePad-Bardak en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İki kişi G102 önerdi o daha güzel dediler. Fiyatı da hemen hemen aynı zaten‚ Valorant oynuyorum ve mouse biraz kalitesiz sanırsam ani döndürünce takılıyor. Logitech G102 alsam takılmaz değil mi?
Ben 3 yıldır kullanıyorum yedek için bir tane daha almıştım. Çok memnunum ama almadan önce gidip bir teknoloji mağazasında denemeni öneririm bazılarına mouse u küçük buluyor.
Ben 3 yıldır kullanıyorum yedek için bir tane daha almıştım. Çok memnunum ama almadan önce gidip bir teknoloji mağazasında denemeni öneririm bazılarına mouse u küçük buluyor.