Logitech G300S ve Mousepad alınır mı?

Makaleler
4
Hepsiburada'da mouse bakarken birazdan linkini atacağım bir ürün daha doğrusu birden fazla ürün ile karşılaştım çünkü yanında mouse‚ mousepad‚ sticker veriyorlar ve fiyatı bana uygun geldi. Siz ne dersiniz sizce uygun mu alınır mı uygun değilse siz ne önerirsiniz? İnternet'ten fare tutuş şekillerine baktım benimki sanırsam "claw grip" denilen tutuş şekli ve elim küçük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 yıldır kullanıyorum yedek için bir tane daha almıştım. Çok memnunum ama almadan önce gidip bir teknoloji mağazasında denemeni öneririm bazılarına mouse u küçük buluyor.

Ben 3 yıldır kullanıyorum yedek için bir tane daha almıştım. Çok memnunum ama almadan önce gidip bir teknoloji mağazasında denemeni öneririm bazılarına mouse u küçük buluyor.
13 yaşında olduğum için elim küçük zaten sıkıntı olmaz. Ama bunu almak yerine Logitech G102 almaya karar verdim o daha iyi diyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı